Uvedenie nového modelu PEUGEOT e-208 svetovou tenisovou hviezdou Novakom Djokovicom

21.01.2020 08:27

PEUGEOT začína svoju novú reklamnú kampaň "Move to Electric" tak, že vyzýva svojho ambasádora Novaka Djokovica , ktorý práve odohral svoj prvý zápas na Granslame Australian Open, ktorý sa koná v Melbourne od 20. januára do 2. februára 2020.

Jadrom novej kampane Značky je nový PEUGEOT e-208 a  cieľ je sa zamerať na PEUGEOT elektrifikáciu.

Vďaka svojej 210-ročnej histórii, elektrickým ako aj hybridným motorom a stratégii „ Kúp si svoj PEUGEOT, vyber svoju motorizáciu „ je značka PEUGEOT seriózne a  konkrétne vtiahnutá do súčasnej éry energetickej zmeny.

Prostredníctvom tejto kampane, Novak Djokovic vysiela svoje silné posolstvo : už vo veku 7 rokov vedel, že jeho budúcnosť nebude vôbec nudná. Následne je jednoduché načrtnúť paralelu medzi jeho príbehom a prísľubom značky PEUGEOT ponúknuť vzrušujúcu a upokojujúcu víziu budúcnosti #UNBORINGTHEFUTURE.

Tým, že Novak participuje na tejto kampani a má osobne na rukáve „Elektrický „ badge , svetová 2.-ka v rebríčku ATP zdôrazňuje svoju angažovanosť týkajúcu sa ochrany životného prostredia a súčasne vyjadruje svoju  podporu elektrifikácie značky PEUGEOT. Uvedenie tejto kampane začína otváracím dňom 108. ročníka Australian Open hneď počas prvého kola.na tohtoročnom prvom Granslame.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode