Úplne nový Renault Austral: atletické a technologické SUV

24.02.2022 11:47

Toto je posledný “sneak peek” pred digitálnou svetovou premiérou naplánovanou na 8. marec. Po predstavení maskovania a častí interiéru, prichádza posledná ukážka nového Renault Austral skrz náčrt dizajnu.Úplne Nový Renault Austral je atletický, zmyselný a technologický. Prichádza so všetkými charakteristickými znakmi SUV. Jeho dizajnéri sa zamerali na silnú osobnosť kombinujúcu chic štýl a maskulínnosť. Odzrkadľuje obnovu modernej značky v rámci stratégie Renaulution.

VŠETKY ZNAKY SUV

Nový Austral vyzerá veľmi moderne. Veľké kolesá zdôrazňujú mohutnú siluetu s líniou kapoty blízko podbehov kolies. Úspech, ktorý dodáva vozidlu silu a charakter. Nový Austral má tiež všetko, čo očakávate od SUV: kontrastný predný a zadný kryt podvozku, ochranu proti bočnému nárazu, pútavú svetlú výšku, to všetko pomáha udržať vodiča a cestujúcich v bezpečí.

Agneta Dahlgren, Renault Design Project Director: “Exteriér modelu Austral sme navrhli na základe nového ‘sensual tech’ jazyka značky Renault. Výsledkom je kombinácia veľkorysých tvarov, zakrivených ramien, vyčnievajúcich bokov a jemných technických detailov, ako sú high-tech svetlá, ktoré posilňujú jeho osobitý dizajn.“

ASERTÍVNY PREDNÝ VÝRAZNÝ SVETELNÝ PODPIS

Predná časť úplne nového Austral spája energiu a sofistikovanosť. Pochrómovaná horizontálna línia pretína vrchnú časť veľkej mriežky a tiahne sa smerom k svetlometom. Tento dizajnový prvok opticky zväčšuje prednú časť vozidla a dodáva mu elegantný, lesklý nádych.

Nové logo Renault „Nouvel’R“ v strede potvrdzuje modernú osobnosť vozidla.

Svetlá úplne nového Austral (všetky LED) sú veľmi moderné. V prednej časti je svetelný podpis v tvare písmena C, ktorý charakterizuje modely Renault. Aktualizovaný podpis dodáva vozidlu technický vzhľad, pridáva na jeho osobnosti a zintenzívňuje jeho atletický dizajn.

BEZPRECEDENNÉ PROPORCIE A AERODYNAMIZMUS

Proporcie modelu Austral dodávajú priestranný, robustný a športový pocit, ktorý je posilnený uhlom zadného okna. Vyčnievajúce vrchné časti podbehov kolies dodávajú vozidlu štruktúru.

Cez bočnú stranu vozidla sa tiahne záhyb, ktorý sa zužuje smerom ku krytom kolies, čím zvýrazňuje štruktúru a dynamiku siluety. Leštený rám z nehrdzavejúcej ocele v hornej časti okien dodáva na intenzite klesajúcej línii strechy a oknám, ktoré tvoria dynamickú krivku, ktorá siaha až k dverám batožinového priestoru. Centrálne a bočné otvory na prívod vzduchu na prednom nárazníku, sklon strechy a línie vizuálne podčiarkujú aerodynamickú účinnosť.

Celosvetová digitálna premiéra úplne nového Renault Austral sa uskutoční v utorok 8. marca 2022 so začiatkom o 9:30.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode