Úplne nový Duster odhalený vo Frankfurte

12.09.2017 10:18

Dacia dnes na autosalóne Frankfurt 2017 predstavila vo svetovej premiére úplne nový model Duster. Tlačovú konferenciu viedol Jean-Christophe Kugler, výkonný viceprezident a riaditeľ spoločnosti pre európsky región, ktorého v prerobenom stánku sledovala komunita zákazníkov z Nemecka.        

“Stavia na silných stránkach svojho predchodcu. Nový Duster jednoducho prináša zákazníkom viac – a to všetko za prekvapivo priaznivú cenu,” povedal Jean-Christophe Kugler. “Ako môžete vidieť, všetky detaily, ktoré sme pridali, pomáhajú zlepšiť kvalitu každodennej jazdy. Nový Duster je atraktívnejší ako kedykoľvek predtým. Toto je pravý offroad, ktorý našich zákazníkov odvezie ďalej, a navyše v ešte väčšom štýle a pohodlí.“

 

S viac ako miliónom predaných vozidiel, dostala Dacia Duster facelift po siedmich úspešných rokoch od uvedenia prvej generácie. Toto ikonické vozidlo bolo zmodernizované, má nový dizajn, výbavu a kompletne prerobený interiér. Zatiaľ čo je Duster priestrannejší ako v minulosti, ponúka rovnaké jazdné vlastnosti v teréne pri zachovaní nízkej cene. 

 

Nový dizajn vozidla Dacia Duster zvýrazňuje svoju charakteristiku SUV pomocou moderného, robustného a obzvlášť asertívneho štýlu. Mohutná predná a zadná časť auta pôsobí širšie. Strešné lyžiny a spodný kryt nárazníka vpredu i vzadu odkazujú na dobrodružné korene modelu. Vzrušujúci vzhľad Novej Dacie Duster podčiarkujú aj predné LED svetlomety s charakteristickým tvarom. 

 

Dizajnéri navrhli od základov nový interiér. Vozidlo teraz disponuje kabínou, ktorá je moderná, funkčná a výnimočne pohodlná:    Palubná doska bola úplne pozmenená. Vznikol luxusnejší a ergonomický vnútorný priestor, s displejom MediaNav presunutým do vrchnej časti palubnej dosky.  Sedadlá boli prepracované, aby ponúkli zvýšený komfort a podporu.  Veľká pozornosť bola venovaná kvalite materiálov a ich spracovaniu.   Šikovné úložné priestory ponúkajú objem až 28,6 litra.

 

Nový Duster taktiež zaraďuje do ponuky množstvo prvkov výbavy, ktorá doteraz u produktov značky Dacia neboli dostupné, a zákazníci ich dychtivo očakávali: - Multi-view kamera  - Systém varovania pred slepým uhlom. - Bočné airbagy - Automatická klimatizácia - Bezkľúčové otváranie vozidla - Automatické svetlomety

Pomocou modernizácie tohto ikonického, a zákazníkmi veľmi obľúbeného modelu si Dacia sľubuje rast popularity značky. S predajom prevyšujúcim 434,000 vozidiel v období od januára do augusta 2017, zaznamenala značka Dacia viac ako 11 percentný nárast predajnosti. Príbeh teraz pokračuje s modelom Nový Duster, ktorý ponúka nové, obohatené funkcie pri zachovaní neprekonateľnej ceny.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode