Úplne nová verzia Hondy CR-V

26.11.2018 14:10

  • Automobil Honda SUV sa v Európe prvýkrát predáva ako hybrid

  • Zlepšený komfort, pohodlie a konektivita

  • Doteraz najväčší priestor a univerzálnosť

Od predstavenia modelu prvej generácie v roku 1995 sa Honda CR-V z generácie na generáciu neustále zlepšovala. Táto najnovšia evolúcia obľúbeného kompaktného SUV svojim vývojom prekročila očakávania zákazníkov z hľadiska zdokonalených a jedinečných charakteristík. Nová Honda CR-V sa vyznačuje množstvom sofistikovaných technológií a celkovo vynikajúcou kvalitou.

Nová Honda CR-V je prvým SUV od spoločnosti Honda, ktoré sa v Európe bude predávať s technológiou hybridného hnacieho ústrojenstva. Hybridný systém využíva inteligentnú technológiu Multi Mode technology (i-MMD), ktorá kombinuje dva elektrické motory, benzínový motor s Atkinsonovým cyklom, lítium-iónovú batériu a prevodovku s pevným pomerom, vďaka čomu dosahuje vysokú úroveň kultivovanosti, odozvy a účinnosti. Dodáva sa s pohonom FWD a AWD.

 

CR-V má čerstvý a sofistikovaný dizajn exteriéru so širšími a robustnými podbehmi, ostrejšími kontúrami kapoty a zadných blatníkov, ale aj najnovšiu „tvár“ rodiny Honda s jedinečnou grafikou svetlometov.

  • SUV od spoločnosti Honda sa v Európe prvýkrát predáva ako hybrid

  • Systém Honda Hybrid Performance využíva inteligentnú technológiu multimodálneho pohonu na prepínanie medzi zdrojmi energie

  • Takmer úplne tiché hnacie ústrojenstvo a jedinečná prevodovka s pevným pomerom

  • Priemerné emisie CO2 od 120 g/km a spotreba paliva od 5,3 l/100km (verzia FWD - podľa korelačného postupu NEDC*)

 

Nová Honda CR-V je prvým SUV od spoločnosti Honda, ktoré sa v Európe predáva s technológiou hybridného hnacieho ústrojenstva. Systém Honda Hybrid Performance tvorí inteligentná technológia multimodálneho pohonu (i-MMD), zložená z dvoch elektrických motorov, jednotky riadenia výkonu, benzínového motora s Atkinsonovým cyklom, lítium-iónovej batérie a inovatívnej prevodovky.

Hybridné CR-V je vybavené účinným 2,0-litrovým benzínovým motorom i-VTEC s maximálnym výkonom 107 kW (145 k) pri 6200 ot/min a výkonným 135 kW (184 k) elektrickým motorom s krútiacom momentom 315 Nm. Vďaka benzínovo-elektrickému hnaciemu ústrojenstvu dokáže CR-V Hybrid zrýchliť z nuly na 100 km/h za 8,8 sekundy vo verzii FWD a za 9,2 sekundy vo verzii AWD. Maximálna rýchlosť hybridu je 180 km/h.

 

Variant CR-V Hybrid s pohonom predných kolies má emisie CO2 120 g/km (podľa korelačného postupu NEDC*) a oficiálnu priemernú spotrebu paliva 5,3 l/100 km. Variant CR-V Hybrid s pohonom všetkých kolies má emisie CO2 126 g/km (podľa korelačného postupu NEDC*) a priemernú spotrebu paliva 5,5 l/100 km.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode