Unikátny projekt „Slovenské divy“ podporí boj proti rakovine prsníka

14.10.2015 18:14

Agentúra Martin Production pripravuje jedinečný a neopakovateľný galakoncert „Slovenské divy“, ktorý sa bude konať v Prahe 1. januára 2016 v legendárnej sále Lucerny. V spolupráci s kozmetickou spoločnosťou AVON sa rozhodli venovať časť výťažku zo vstupeniek na projekt AVON proti rakovine prsníka.
 Na pódiu sa predstavia iba slovenské speváčky a herečky naprieč hudobnými žánrami a to v zložení, v akom sa podľa vlastných slov interpretiek nestretli ani na Slovensku. Svoju účasť zatiaľ potvrdili viaceré dámy a to: Jana Kocianová, Marcela Laiferová, Sisa Sklovská, Yvetta Blanarovičová, Katarína Hasprová, Eva Máziková, Twiins, Zuzana Smatanová, Nela Pocisková, Zuzana Mauréry, Marcela Molnárová, Lucia Šoralová a ďalšie.

Galakoncert bude megaslovenským Silvestrom v Prahe a príležitosťou pre účinkujúce zažiariť spoločne pred českým publikom. Niektoré zo slovenských speváčok si v Lucerne zaspievajú po dlhej pauze. Mnohé z nich budú mať možnosť si zaspievať na tomto mieste vôbec po prvýkrát.
Protipólom slovenských speváčok budú ich hostia  - slovenské operné trio La Gioia, ktoré vystúpi so Sisou Sklovskou. Spevák Martin France si zaspieva úplne premiérovo duet s legendou slovenskej hudobnej scény Janou Kocianovou. Všetkým interpretkám bude robiť sprievod kapela Charlie Band – sprievodná kapela Heleny Vondráčkovej.
 Projekt „Slovenské divy“ je výnimočný aj svojim charitatívnym rozmerom. Z každej predanej vstupenky bude venovaných 100 Kč (3,69 €) na projekt AVON proti rakovine prsníka. V celosvetovom meradle je rakovina prsníka najčastejším nádorovým ochorením a AVON si závažnosť tohto ochorenia uvedomuje. Dlhoročne sa venuje danej problematike a pravidelne realizuje rôzne aktivity, ktorých hlavným cieľom je boj za zdravé prsia. Rovnako aj finančný výťažok získaný z predaja vstupeniek bude použitý na podporu projektov spojených s bojom proti rakovine prsníka. Vstupenky v cene od 490 do 1290 Kč (18 – 48 €) je možné si zakúpiť v sieťach Ticketpro – www.ticketpro.cz.
 

Späť

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode