Umenie dizajnu: prvý pohľad do kabíny luxusného nového elektrického modelu Jeep® Wagoneer S

01.02.2024 07:52

30. januára 2024, Auburn Hills, Michigan, USA – Značka Jeep® čerpá zo svojej legendárnej histórie pri tvorbe elektrifikovanej budúcnosti.

Prvé moderné SUV v rámci automobilového priemyslu – ikonický prvý Jeep Wagoneer
z roku 1963 – mal luxusný interiér s kvalitnými materiálmi a prémiovými prvkami. Dnes značka Jeep zverejňuje ďalšie podrobnosti o svojom prvom globálnom elektrickom SUV, poskytnutím prvého pohľadu do prémiového interiéru nového modelu Jeep Wagoneer S.

Jeep Wagoneer S, ktorý je skonštruovaný na báze novej flexibilnej platformy koncernu Stellantis pre elektrické vozidlá STLA-Large, dosahuje pôsobivé výkonové parametre. Jeho technicky zameraný interiér je rovnako pozoruhodný a predstavuje harmonickú súhru umenia a techniky.

Nový Jeep Wagoneer S má v interiéri prémiové technické prvky integrované do starostlivo vypracovaných remeselných detailov. Premyslené detaily a dizajnové prvky zahŕňajú ovládacie centrum vodiča s prepínačom jazdných režimov Selec-Terrain, exkluzívnym prvkom značky Jeep, ako aj dynamické ambientné osvetlenie s nastaviteľnou farbou. Jeep Wagoneer S bude mať štandardne aj dvojdielne panoramatické strešné okno a ozvučovací systém kategórie high-end s 19 reproduktormi, vyvinutý v rámci exkluzívnej spolupráce

s legendárnou americkou značkou McIntosh.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode