Úľava od suchej pokožky s novou líniou avon derma

02.03.2021 09:13

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Povedali by ste, že za posledných 20 rokov zaregistrovala kozmetická spoločnosť viac než 750 patentov? V inováciách pokračuje naprieč svojim portfóliom a aktuálne prináša novinky Avon Care určené na starostlivosť o pokožku. Línia sa postará aj o tú najsuchšiu pokožku a dopraje jej potrebnú hydratáciu.

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

 

Pokožka si predovšetkým v chladných zimných mesiacoch vyžaduje extra starostlivosť. Špeciálna línia Avon Care DERMA pomáha pokožke získať späť svoj krásny vzhľad a príjemný pocit. Je obohatená o hydratačný komplex zvláčňujúcich látok a jojobový olej, ktorý okamžite prináša úľavu od svrbenia. Práve to je sprievodným javom suchej pokožky, zároveň ju intenzívne hydratuje a upokojuje.

 

Obnovujúce telové mlieko so zvláčňujúcimi zložkami

Objem: 400 ml

Bežná cena: 3,29 €

Obnovujúce telové mlieko pre extrémne suchú pokožku okamžite zvyšuje hydratáciu pokožky, upokojuje náročnú extra suchú pokožku a navyše zlepšuje funkciu kožnej bariéry.

 

 

Obnovujúci krém na ruky so zvláčňujúcimi zložkami

Objem: 75 ml

Bežná cena: 3,30 €

Obnovujúci krém na ruky pre extrémne suchú pokožku má koncentrované zloženie pre okamžitú úľavu. Ponúka 24-hodinovú hydratáciu suchej a popraskanej pokožky a účinkuje aj počas umývania rúk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode