TS CUPRA, nový sponzor Ducati na majstrovstvách sveta MotoGP

08.05.2018 13:00

 Športová značka preberá štafetu od značky SEAT, ktorá doteraz sponzorovala taliansky tím na majstrovstvách sveta motocyklov
>        Andrea Dovizioso a Jorge Lorenzo sa pripojili k tímu CUPRA ako ambasádori a spolupracovníci pre rok 2018
>        Sponzorstvo bude mať premiéru tento víkend na Veľkej cene Španielska na Circuito de Jerez
>        CUPRA posilňuje svoju misiu prinášať novú víziu športu a pretekania

Univerzum značky CUPRA sa rozširuje a nová športová značka sa práve stala novým sponzorom tímu Ducati na majstrovstvách sveta motocyklov MotoGP World CHampionship. Týmto CUPPRA preberá štafetu od materskej značky SEAT, ktorá bola doteraz jedným zo sponzorov talianského tímu. Tím Ducati na Moto GP tvorí trojnásobný majster sveta Jorge Lorenzo zo Španielska a Andrea Dovizioso z Talianska, ktorý momentálne vedie v rebríčku MotoGP.

Partnerstvo medzi spoločnosťami CUPRA a Ducati zahŕňa spoluprácu pri spoločných akciách počas roka, použitie loga CUPRA na prednej časti talianskeho továrenského motocykla, ako aj na kožených kominézach jazdcov a uniformách členov tímu. Okrem toho sa obidvaja továrenskí jazdci tímu Ducati, Jorge Lorenzo a Andrea Dovizioso stávajú ambasádormi španielskej značky a budú používať ako služobné vozidlo Leon CUPRA.

Ako zdôraznil riaditeľ CUPRA pre stratégiu a rozvoj podnikania Antonino Labate:

"Sme veľmi radi, že sme súčasťou tohto tímu, ktorý zdieľa našu vášeň pre pretekanie. Duch a vízia CUPRA idú preniknúť do seriálu majstrovstiev sveta MotoGP v spolupráci s Ducati, so značkou, s ktorou vyznávame spoločné hodnoty ako dizajn, vášeň, nekonformnosť a najmä oddanosť inováciám a technológiam."

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode