TROJITÁ PORCIA ZÁBAVY SO SKITTLES A XBOX ONE!

07.08.2015 09:14

 Užite si toto leto s trojitou porciou zábavy so značkou SKITTLES a nadupanou hernou konzolou Xbox One. Každý deň je v hre Xbox One s Kinectom. Stačí si vychutnať cukríky s ovocnou príchuťou SKITTLES, na www.skittleswin.com získať najvyššie skóre v špeciálnej SKITTLES hre a čo najpresnejšie určiť počet virtuálnych SKITTLES v pohári. Potom už stačí len čakať, či sa práve v ten deň môžete tešiť na Xbox One. Navyše, nikto neodíde naprázdno. Na všetkých súťažiacich čaká SKITTLES tapeta na mobil alebo počítač. Pozvite priateľov a podeľte sa o SKITTLES. Čím viac cukríkov, tým viac zábavy a väčšia šanca na výhru.

 Značka SKITTLES prichádza s kampaňou ušitou na mieru všetkým fanúšikom jedinečných cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES
a špičkových herných konzol novej generácie Xbox One. Chcete skúsiť prevrátenú realitu na druhú? Vstupenkou do súťaže je balenie cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES označené nápisom „WIN EVERYDAY XBOX ONE“ v akejkoľvek príchuti a veľkosti. Vychutnajte si bonbóny SKITTLES a zaregistrujte unikátny kód z vnútra obalu na www.skittleswin.com. Po jeho zadaní sa pobavíte pri hre SKITTLES Match Up a na záver už len stačí čo najpresnejšie určiť, koľko virtuálnych cukríkov SKITTLES je v pohári. Rozhoduje výška skóre a rolu hrá aj presnosť pri určení počtu. Ukážte, čo vo vás je!
Všetci súťažiaci budú na konci každého hracieho týždňa informovaní e-mailom o tom, či sa môžu tešiť na svoj Xbox One, alebo bude potrebné užiť si ďalšie balenie vynikajúcich cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES. Odporúčame rovno veľké 174 gramové SKITTLES, o ktoré sa budete musieť podeliť. Trojitá dávka zábavy zaručená. Dajte si SKITTLES, hrajte a vyhrávajte!

Zapojiť sa dá až do 31. 12. 2015 do 13:00. Viac na www.skittleswin.com.  
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode