Tri novinky pre Svieži a prirodzený letný look

03.06.2021 15:00

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Možno ste ani netušili, že až 70% našich výskumníkov sú ženy. Práve tie pravidelne prichádzajú s výrobkami podľa najnovších trendov, ktoré by nemali chýbať žiadnej makeup maniačke. Medzi najnovšími pomocníkmi nájdete Bronzujúci gél na tvár a telo ako stvorený na prichádzajúce teplé dni i noci. Stačí doplniť Vyživujúcim olejom na pery a Vyživujúcou kúrou na nechty s perleťovým odleskom a prirodzený look je na svete!

 

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

Teplé dni, dlhé noci. Zo skrine pomaly, ale isto vyťahujeme šaty, sukne či šortky. Krásne počasie si priam žiada prirodzený look na každý deň, v ktorom budeme nielen dobre vyzerať, ale aj sa tak cítiť. Bronz na pokožke, šťavnaté pery a krásne nechty – to všetko zvládnete ľavou zadnou len s tromi výrobkami od spoločnosti Avon.

 

Bronzujúci gél na tvár a telo

Objem: 100 ml

Bežná cena: 13,30 €

Získajte okamžitý opálený vzhľad s gélovým zložením vďaka vrstveniu. Bronzujúci gél na tvár a telo zaručí prirodzené rozžiarenie od hlavy až po päty. Zloženie obsahuje bronzové guľôčky a rozjasňovače, produkt sa vďaka tomu vrství ľahko a nevytvára sa tak fľakatý efekt.

 

Vyživujúci olej na pery

Objem: 7 ml

Bežná cena: 8,90 €

Doprajte svojim perám dlhotrvajúcu hydratáciu a nádherný lesk! To všetko nájdete v novom vyživujúcom oleji na pery hneď v dvoch odtieňoch. S obsahom jojobového, avokádového a kokosového oleja s vitamínom E uzatvára až 3x viac hydratácie, a poskytuje jemnú žiarivú farbu.

 

 

Vyživujúca kúra na nechty s perleťovým leskom

Objem: 10 ml

Bežná cena: 5,80 €

Vyživujúca kúra na nechty s perleťovým leskom dopraje slabým matným nechtom potrebnú výživu a perleťový lesk s multivitamínovým komplexom. Nechty posilňuje, chráni a dodáva im zdravý, upravený vzhľad. Ľahké tekuté zloženie sa navyše jednoducho a rýchlo nanáša.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode