Trendy v módnej obuvi na jeseň/zimu 2017/2018

16.08.2017 16:30

To najlepšie z aktuálnej kolekcie od spoločnosti DEICHMANN

Dámy

Kolekcia jeseň/zima 2017/2018 od spoločnosti DEICHMANN okúzľuje rôznorodosťou štýlov a foriem. Šnurovacia obuv v dandy štýle získava punc jedinečnosti vďaka zamatovému vzhľadu, členkovú obuv zdobia štýlové pracky, na módnom výslní sa vyhrievajú tzv. traktorky (worker boots) a nespočetné variácie tenisiek a lodičiek vnášajú svieži vietor do každého šatníka.

Novinkou tejto sezóny sú robustné čižmy. Či už ide o modely so šnurovaním, prackami alebo nitmi, pozornosť sa sústreďuje na široké a hrubé podošvy. Rovnako je obľúbená členková obuv do špičky v rockovom štýle, ktorú zdobia nity, pracky, strapce alebo trblietavé kamienky. Trendové zostávajú i naďalej tenisky, obzvlášť modely so záplatami alebo vyhotovenia v army štýle. Veľkú rolu hrá aj využitie velúru, laku a výšiviek.

K hitom sezóny patria modely v zamatovom vzhľade, ktorých dizajn dotvárajú výrazné podošvy a stuhy namiesto šnúrok.

Tenisky nikdy neomrzia

Deichmann - obuv 699 Kč  /  24.90 EUR

Absolútny „must have“ kúsok tejto sezóny sú zamatové tenisky. Je jedno, či zvolíte klasický variant vo vínovočervenej farbe, alebo model s barokovou kvetinovou potlačou – nová kolekcia ponúka najrôznejšie možnosti v tejto žiadanej kombinácii, ideálne by však mali byť vybavené stuhou namiesto šnúrok a ozdobnými kamienkami. Pastvou pre oči sú pestré nášivky, ale aj nity alebo platformy. Do poprednej módnej línie sa prebojovali aj modely v army štýle.

Čižmy tisíckrát inak

Deichmann - obuv 1399 Kč  /  49.90 EUR

Ani v tohtoročnej kolekcii na jeseň/zimu nesmú, samozrejme, chýbať čižmy. Výška holene siaha nad kolená, po kolená i do polovice lýtok. Šnurovacie čižmy vo vzhľade velúru v sýtych jesenných farbách, ako je odtieň ťavej srsti, sivá alebo červená, sú hotový zázrak, ktorý je možné skombinovať prakticky so všetkým. Detaily
v podobe kvetinových nášiviek, spôn a praciek dodávajú obuvi nebývalý šmrnc.

 

Jeseni vládne ležérnosť

Deichmann - obuv 1799 Kč  /  59.90 EUR

O rozmanitosť sa v chladných jesenných dňoch postarajú členkové modely, nízke čižmy a obuv typu Chelsea na širokom podpätku. Šnurovanie, zipsy a pracky prepožičiavajú obuvi drsný vzhľad a outfitu ako celku prvok ležérnosti. Tie, ktoré uprednostňujú skôr eleganciu, potešia modely na platforme alebo kvetinové vzory. Zvláštnu rafinovanosť dodávajú obuvi dierované vzory, manžety a nity. Okrem čiernej a sivej farby sú obľúbené aj zemité tóny a odtiene červenej, rovnako ako army štýl.

Lodičky a vysoké podpätky ako symbol ženskosti

Symbolom ženskosti a elegancie sú na jeseň lodičky a obuv na podpätku vo vzhľade velúru a zamatu. Zdobené šnúrkami, strapcami alebo nitmi sa stanú ozdobou každého outfitu.

Hlavne nohy v teple

O teplé nohy sa v zime postará hrejivá obuv s mäkučkou podšívkou z umelej kožušiny. Modely s nepremokavou úpravou okrem chladu chránia aj pred snehom. Výnimočný vzhľad prepožičiava obuvi použitie kombinácií materiálov, flitrov, kvetinových aplikácií alebo nitov.

5th Avenue: ohromujúca mnohostrannosť

Výnimočný komfort a kvalitu prinášajú modely z pravej kože z kolekcie 5th Avenue. Dôležitú rolu hrajú čižmy, či už v skrátenej verzii, alebo vo výške po kolená. Ich dizajn dotvárajú široké kontrastné podošvy a pracky alebo nity. Milovníčky umierneného vkusu uspokoja modely v tmavých prírodných farbách s nízkymi podošvami. Predovšetkým pri klasických čižmách s vysokou holeňou a decentným podpätkom sa často stretávame s použitím velúrovej kože. Ženský vzhľad prepožičiava modelom originálne viazanie a nenápadné strapce.

Tým najnáročnejším používateľkám sú určené modely z radu 5th Avenue Soft, ktoré poskytujú ešte viac pohodlia pri nosení vďaka špeciálne vyvinutej pamäťovej stielke, ktorá sa prispôsobí tvaru chodidla.

Doplnky

Kolekcia kabeliek štýlovo ladí s novými trendmi v obuvi, takže perfektne doplnia akýkoľvek outfit. Veľké kabelky poskytujú dostatok miesta, a hodia sa tak ako doplnok na nákupy alebo na výlet. S ozdobami v podobe výšiviek, záplat, perličiek alebo iných aplikácií sú pastvou pre oči. Trblietavé jednoduché večerné kabelky alebo večerné kabelky s retiazkou sú zase perfektnými spoločníkmi vo večerných hodinách. Absolútnym hitom je však použitie zamatu na kabelkách aj večerných kabelkách. Farebne prevláda čierna, sivá a odtiene lesných plodov.

Páni

Moderné, a predsa klasické

Aj v pánskej móde hrajú prím tenisky. Či už zvolíte klasický model v bielej farbe, alebo uprednostníte športovejší variant, prípadne ležérnejšie tenisky v army štýle, nemôžete šliapnuť vedľa.

Aktuálna kolekcia na jeseň/zimu však ponúka aj obuv v biznisovom štýle. Elegantná šnurovacia obuv z hladkej kože v béžovej, hnedej alebo čiernej farbe je perfektná na každú príležitosť.

Do chladnejších jesenných a zimných dní sa výborne hodí šnurovacia obuv s vyššou
holeňou a obuv typu Chelsea vo vzhľade velúru. Štýlový akcent predstavujú krepové podošvy.

Deti milujú pohodlie

Obľuba tzv. traktoriek (worker boots) sa z módy pre dospelých rozšírila aj do detskej módy. Praktická šnurovacia členková obuv s výrazne profilovanou podošvou a bandážou v oblasti členka v trendovom ružovom, sivom, vínovočervenom alebo béžovom variante ovládla dievčenské kolekcie. Tým chlapčenským vládnu predovšetkým modré, béžové a kaki modely. Pre malé dámy sú určené aj čižmy do výšky lýtok, nízke čižmy s prackami a členkové tenisky. Ich dizajn dotvárajú detaily v podobe komiksových nášiviek, metalických akcentov a flitrov spolu s módnym zamatom a folklórnymi vzormi. V obľube, a to pri dievčenských aj chlapčenských modeloch, zostávajú biele a farebné podošvy.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode