Treba si plniť sny...

28.07.2018 08:00

Ako sa vám zmenil život po Miss Carat tuning party? Čo vám to dalo a prihlásila by ste sa ešte raz? Bola ste rada, že ste našou Miss Autoazena.sk Carat tuning party 2018?

 

Zúčastniť sa súťaže Miss Carat Tuning bolo veľmi dobré rozhodnutie. Spoznala som skvelých ľudí, ktorých som si veľmi obľúbila a taktiež mám množstvo nezabudnuteľných zážitkov. Ak by som mala šancu vrátiť čas alebo si to zopakovať, určite by som povedala opäť ÁNO. Výhra Miss Autoažena.sk Carat tuning party 2018 ma veľmi potešila a musím povedať, že som to vôbec nečakala. To bolo asi celkom viditeľné pri odovzdávaní cien, kedy sa ma LeRa niečo pýtala a ja som jej ani neodpovedala, pretože som ostala úplne zaskočená. Touto cestou sa chcem poďakovať, že som mala práve ja možnosť stať sa Miss autoazena.sk Carat tuning party a taktiež ďakujem za skvelé ceny, ktoré ma veľmi potešili. A to VW na týždeň s plnou nádržou a kozmetika od značky Avon v hodnote 200€ a knihy.

 

Čo sa vám nepáčilo, čo robia vodiči na našich cestách?

 

Mnoho vodičov má potrebu ukazovať čo dokážu až prichádza k dosť neželaným situáciám ako keď napríklad rýchlo predbiehajú a nestíhajú sa včas zaradiť. Taktiež je dosť zarážajúce ich správanie v kolónach, kedy sa tlačia na vozidlo pred sebou a vytrubujú aj keď vidia, že sa nemá kam pohnúť.

 

Ako relaxujete za volantom? Máte nejaké zážitky za volantom?

 

Prvé čo v aute urobím, keď doňho nasadnem je, že si pustím nejakú dobrú hudbu. Bez nej to nie je ono, no a potom si už len užívam okolie. Za ten čas čo som mala VW T-Roc som najazdila niekoľko stoviek kilometrov po veľmi zaujímavých miestach. Prvá cesta viedla cez Malé Karpaty, kde som si auto chcela vyskúšať. Kopce, zákruty a prázdna cesta lemovaná lesom. Ďalšie dni sme navštívili Veľký Meder, Nitru, Mariánsku Čeľaď... Cesta vedúca k Mariánskej Čeľadi je vážne krásna a oplatí sa tadiaľ ísť, preto by som ju vašim čitateľom rada odporučila.

 

Okrem auta ste jazdili na nejakom inom dopravnom prostriedku?

 

Jedine na záhradnej traktorovej kosačke s vlečkou, keď som pomáhala na ranči. Vtedy som mala asi tak 14-15 rokov. A párkrát som bola na štvorkolke, čo ma tiež veľmi bavilo.

 

Aké sú ženy podľa vás vodičky?

 

Sú aj dobré aj zlé, takisto ako chlapi, ale musím uznať, že tí majú k šoférovaniu podľa mňa určite bližšie.

 

Máte skúsenosť so značkou VW a ak áno, tak akú? Kto vo vašej rodine na tejto značke jazdil?

 

Skúsenosť so značkou VW som doteraz nemala žiadnu. Keďže nemám vodičský preukaz dlho, veľa toho najazdeného nemám. Skúsenosť mám len so značkami Audi a Peugeot.

 

Ako sa vám jazdilo na VW T-Roc 1,5?

 

Jazdu na VW T-Roc som si veľmi užila. Zo začiatku to bolo ešte zvláštne, ale potom som si na tomto modeli zvykla a jazdilo sa mi perfektne. Vonkajšok auta pútal pohľady okoloidúcich, takže som pochopila, že je to neokukané auto, ktoré je zaujímavé nie len pre mňa, ale aj pre iných. Vo vnútri som sa chvíľu zoznámila s prístrojovou palubovkou a rýchlo som si zvykla.Malo to veľmi jemnúčke riadenie, hladký a tichý chod motora, ktorý ma prekvapil svojou silou. Ak by som mala za seba povedať, tak toto auto je ideálne pre ženy do mesta, ale aj mimo mesta. Veľmi ma prekvapila spotreba, ktorá bola úsporná nehovoriac o eko mode na 2 valce. Dizajnovo je taktiež veľmi pekné a asi nie je nič, čo by som mu vytkla iba to, že nie je moje, ale kto vie?! Možno raz sa mi sen splní a budem ho vlastniť, preto treba veriť snom.

 

Text: Alena Chorvátová

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode