Trpíte syndrómom suchých očí? Toto vám prinesie úľavu

15.01.2019 10:00

Suché oči sa najčastejšie prejavujú pálením, svrbením, začervenaním a niekedy, paradoxne, nadmerným slzením. Na syndróm suchých očí vplýva množstvo faktorov. Najčastejšie ho spúšťajú hodiny strávené za počítačom, prašné prostredie, alebo napríklad aj čítanie pri nedostatočnom osvetlení. Čo vám v tomto stave pomôže?

Umelé slzy

Veľmi dobrým pomocníkom na úľavu od nepríjemných príznakov suchého oka slúžia umelé slzy, ktoré zvlhčia jeho povrch. Svrbenie, škrabanie či pocit cudzieho telesa v oku sa okamžite zmierňuje. Vyberajte si také, ktoré neobsahujú konzervačné látky. Vďaka tomu ich môžete kvapkať do oka tak často, ako potrebujete. Rozumnou voľbou sú kvapky Hyal-Drop multi bez konzervačných látok, ktoré môžete po otvorení používať až 6 mesiacov. Obsahujú okrem iného aj roztok kyseliny hylaurónovej, ktorá zabezpečí optimálne zvlhčenie a hydratáciu. Zároveň sú k povrchu oka veľmi šetrné, preto sú vhodné aj pre citlivé oči. Umelé slzy Hyal-Drop multi majú nízku viskozitu, preto ich na oku vnímame ako „ľahké“ a vodnaté. Poskytujú rýchlu úľavu s malým alebo žiadnym rozostrením videnia po aplikácii. Viac o Hyal-Drop multi nájdete na www.hyal.sk. Pokiaľ sa príznaky použitím umelých sĺz dlhodobo nezlepšujú, vyhľadajte lekára.

 

OCUVITE COMPLETE 60CPS

  • Udržiava dobrý zrak is pribúdajúcim vekom.
  • Pomáha neutralizovať voľné radikály a redukujú oxidačný stres.
  • Kombinuje živiny - omega-3 mastné kyseliny a karotenoidy, zinok a antioxidanty. Žiadnu z týchto živín si nedokáže telo vytvoriť samo a preto je nutné, je prijímať zo stravy.

Použitie: 1-2 kapsule počas jedla.  složení:  

Zloženie:

Rybí olej, vitamín E, vitamín C, zinok, luteín, zeaxantín

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode