Tipy na Vianoce

23.11.2015 19:48

Vianoce sú skvelou príležitosťou, keď chceme blízkym dopriať výnimočný darček. Ani kuchynské spotrebiče nemusia byť „obohratou pesničkou”, ak sú niečím špeciálne.

Zážitok na najvyššej úrovni
Ak máte pocit, že pod vašim vianočným stromčekom už všetko bolo, skúste darovať zážitok, na aký sa nezabúda. Napríklad zimný výstup na najvyšší slovenský štít Gerlach. Zdá sa vám to príliš adrenalínové? Žiadny strach. Ak vezmeme do úvahy, že Gerlach už zvládli 7-ročný chlapec aj 80-ročný dôchodca, je viac ako pravdepodobné, že to dokážete aj vy. Navyše, horskí vodcovia tvrdia, že za ideálnych podmienok to v zime ide dokonca ľahšie. V spojení s predĺženým víkendom v najvyššie položenom horskom hoteli Sliezsky dom a jeho unikátnym wellness centrom urobí tento darček  radosť obom pohlaviam.

 
Cena: 500 eur (v závislosti od termínu)
Pobytový balík obsahuje: ubytovanie s polpenziou a vstupom do wellness, výstup na Gerlach v sprievode certifikovaného horského vodcu, poistenie, zapožičanie kompletnej horolezeckej výstroje, obedový turistický balíček s pitným režimom.

Viac informácií na www.sliezskydom.sk


Pre celú rodinu

 Predstava strávenia Vianoc mimo domova sa mnohým môže zdať na prvý pohľad nepredstaviteľná, vo finále to však môžu byť najlepšie sviatky, aké si viete predstaviť. Oslobodené od nakupovania, varenia, upratovania a, samozrejme, súvisiaceho stresu. V hoteli Salamandra v Štiavnických vrchoch sa o sviatočné menu postará prvotriedny šéfkuchár Ľubo Herko, netrpezlivé deti zabavia animátori a vy sa už len rozhodnete, či sa presuniete na zjazdovku, umelé klzisko alebo strávite deň vo wellnesse. A čo je najdôležitejšie, svojim najbližším môžete venovať 100 percent svojho času.

Cena:  od 60 eur/osoba/noc
Viac informácií na www.salamandra.sk

Prvý telefón pod stromčekom

 Ak ste sa rozhodli svojho potomka potešiť novým telefónom, výborný pomer kvality a ceny spolu s DUAL SIM ponúka model  Prestigio Wize C3 s operačným systémom Android 4.4. Smartfón má LCD displej s uhlopriečkou 5 palcov a rozlíšením  854 x 480 pixelov, ktorý je dostatočne veľký na pohodlné čítanie, sledovanie filmov a prezeranie internetových stránok. Štvorjadrový procesor je taktovaný na 1,2 GHz , vďaka čomu zvládne pracovať s viacerými aplikáciami súčasne bez spomalenia a tiež sa postará o rýchle surfovanie po internete. Internú 4 GB pamäť je možné rozšíriť  o ďalších 32 GB pomocou microSD karty a 200 GB  priestoru na cloudovom úložisku Prestigio MultiCloud. Telefón v jednoduchom minimalistickom dizajne je dostupný v troch farbách - grafitovej čiernej, námorníckej modrej a bronzovej - za cenu 79 eur.
 
 Viac informácií na www.prestigio.sk


Vianočné balíčky Dermacol

Kozmetická značka Dermacol pripravila atraktívnu ponuku vianočných balíčkov, z ktorej si vyberie naozaj každý. Krásne škatuľky i trendové taštičky sú plné osvedčených výrobkov z pleťovej, telovej a dekoratívnej kozmetiky a zaručene potešia.
        

Viac informácií na www.dermacol.sk

Profesionál s rozmanitým výberom

 S kávovarmi radu CM7 ponúka Miele rozmanitý výber pre viac komfortu a pôžitku. Pripravíte až 20 nápojových špecialít, dokonca aj rôzne čajové variácie. Long black, Flat white, Espresso macchiato a ďalšie - pri výbere kávových špecialít sa milovníci „čierneho zlata“ budú cítiť ako u najlepšieho baristu. Len na prípravu kávy je k dispozícii 16 kávových variácií. Ak má však niekto chuť na čaj, aj na takúto možnosť sú kávovary Miele perfektne pripravené. Obľubujete čierny, bylinkový, ovocný alebo zelený? Prístroj vždy pripraví pre daný typ čaju optimálnu teplotu vody. Oceníte aj funkciu kávovej či čajovej kanvičky: ak očakávate návštevu, môžete do nej pripraviť až osem šálok lahodného nápoja. Prvýkrát vás kávovar Miele zbaví aj náročného manuálneho odvápňovania. Topmodel CM 7500 to zvládne úplne samostatne. Napríklad v nočných hodinách, keď ho nepoužívate.
Farebné prevedenie: obsidián čierna, briliantová biela a Chrom-Finish.
Odporúčaná cena: od 2179 eur
Viac informácií na www.miele.sk

Pastelový SodaStream JET rozjasní srdce domova

Manipulácia s balenou vodou či inými nápojmi v PET fľašiach nie je ľahká ani príjemná. Uľahčite si každodenný nákup a zjednodušte si život: perlivú vodu či rôzne nápoje si vyrobte priamo z vodovodu a  vo vlastnej réžii. Pre ktorýkoľvek pastelový prístroj JET (k dispozícii sú svetlé odtiene modrej, zelenej, oranžovej, bielej, žltej, červenej, fialovej a ružovej) z limitovanej edície JET PASTELS COLLECTION sa rozhodnete, určite si ho obľúbite a prinesie do srdca vášho domova svetlo a nehu.
 
Odporúčaná cena: 59,99 eur
Viac informácií na www.sodastream.sk


Privítajte novú posilu

Stolný Mixér Catler BL 4010 s príkonom 1000 W a nožovým systémom Mini KinetixTM kopíruje svojim tvarom dno nádoby, takže vložené potraviny v nej rotujú po vnútornom okraji smerom hore a následne padajú stredom priamo na tento mechanizmus. Preto si jednoducho poradí so sekaním, mixovaním, ale aj odšťavovaním citrusov či drvením ľadu. Veľká, jeden a pol litrová nádoba vyrobená z Eastman  TritanuTM a bez chemickej látky BPA, je vysoko odolná voči poškriabaniu, prasknutiu či rozbitiu. Po použití ju môžete bezpečne umývať v umývačke riadu. Funkcia Auto Clean navyše umožňuje rýchle a ľahké odstránenie nečistôt z ťažko dostupných miest, ako je napríklad priestor pod nožmi či dno nádoby.

Odporúčaná cena: 169,99 eur
Viac informácií na www.catler.sk


Dominik Dán v interpretácii Mariána Geišberga či predplatné audiokníh

Neostáva vám čas na čítanie, no veľa ho strávite cestovaním, pri športe či pri domácich prácach? Horúcou novinkou tohto roka je niekoľko audiokníh úspešného slovenského autora, ktorý píše pod pseudonymom Dominik Dán. Marián Geišberg nahovoril štyri jeho tituly: Básnik (prípad vraždy mladých dievčat, ale aj sviečková demonštrácia a tlaky na políciu počas socializmu), Popol všetkých zarovná (príbeh zavlečenia Michala Kováča ml. Do Rakúska a vražda Róberta Remiáša), Uzol (začínajúci detektív Richard Krauz vyšetruje politicky motivovanú vraždu vojenského pilota) a Mucha (kniha opisuje začiatky masového vraha Jozefa Slováka). Ak chcete audioknihami potešiť niekoho zo svojich blízkych, kúpte im na stránke audiolibrix.com darčekový poukaz. Každý kredit znamená jednu audioknihu  a vybrať si môžete troj, šesť či 12-mesačné predplatné.
       
Odporúčaná cena: audioknihy D. Dána 11,99 eur, predplatné audiokníh od 22,47 eur
Viac informácií na www.audiolibrix.com

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode