Tipy na Vianoce

05.11.2015 18:44

 

Retro lekárnička z rokov 20-tych

Domáca lekárnička v retro prevedení od tradičného výrobcu zdravotníckeho materiálu Hartmann-Rico. Plechová kazeta je inšpirovaná grafikou  typickou pre dvadsiate roky, kedy sa prvé lekárničky začínali ujímať v domácnostiach.

Pod vekom histórie sa skrývajú moderné prostriedky pre domáce ošetrenie. Nechýba teplomer Thermoval štandard pre rýchle a jednoduché meranie teploty, fixačná náplasť z fólie Omnifilm, na ktorú netreba nožnice, superelastické fixačné hydrofilné ovínadlo a sterilný gázový štvorec Sterilux. Dostatok voľného priestoru umožňuje doplniť si lieky a materiál podľa vlastnej potreby a mať všetko pre ošetrenie a prvú pomoc na jednom mieste.

Limitovaná edícia retro lekárničiek  k dispozícii v lekárňach za odporúčanú cenu 14,70 eur

 

Súprava pre domáci lifting značky NOVAROYAL

 

Galvanický liftingový prístroj Starlift pomáha dostať účinné látky anti-aging koncentrátu do hlbšej  vrstvy pokožky, kde sa môže ich účinok naplno rozvinúť. Liftingové sérum účinne vypĺňa vrásky, urýchľuje regeneráciu pokožky a zlepšuje štruktúru pleti. Phyto Deluxe - denný a nočný krém s vysokým obsahom ocenených účinných látok podnecuje tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej a kolagénu. Pravidelné používanie prípravkov Starlift nahrádza kolagénové injekcie.

Dostupné len v e-shope na www.novaroyal.sk

 

Tlakomer spriatelený s počítačom

Digitálny tlakomer Tensoval duo control kombinuje dve metódy merania, výsledky neskreslí ani arytmia srdca. Má intuitívne ovládanie, čitateľný displej, veľké tlačidlá, zvukové upozornenia a patentovanú manžetu pre presné priloženie a bezbolestné nafúknutie. Vedie profily 2 osôb a do pamäte uloží 2x60 nameraných hodnôt. Súčasťou darčekového balenia je USB kábel na prenos nameraných hodnôt do webovej aplikácie, ktorá obratom vyhotoví tabuľky a grafy s vývojom tlaku a pulzu vo zvolenom časovom úseku, od jedného dňa až po rok. Vybrané grafy a tabuľky možno vytlačiť pre potreby lekára. Nahrádza tak ručné vedenie denníka.

Odporúčaná cena je 97 eur.   www.tensoval.sk

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode