Tip na vianočný darček pre vaše nohy

20.11.2016 18:09

Či chceme, či nie, s pribúdajúcim vekom a vplyvom dlhého státia, sedenia alebo cestovania sa kondícia našich nôh zhoršuje. Príčinou väčšieho nepohodlia dolných končatín môže byť napríklad aj ich nedostatočná výživa, na ktorú mnohí z nás zabúdajú. Jednotka na trhu výživových doplnkov s obsahom diosmínu a hesperidínu - Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple myslí v predvianočnom období na všetkých, ktorým nohy nie sú ľahostajné. Špeciálnym vianočným balením môžete spraviť radosť sebe, ale potešiť ním môžete aj niekoho zo svojich blízkych.   

V zimnom období mnohých netešia výkyvy vonkajších teplôt, s ktorými sa musíme vyrovnať. Mnohí z nás to vnímajú najmä pri prechode z vonku do vykúrenej miestnosti (a naopak), kedy sa ťažkosti s nohami môžu prechodne zhoršiť.
  Prvá voľba pre vaše nohy vo vianočnom balení
Jednotka na trhu výživových doplnkov s obsahom diosmínu a hesperidínu, Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple, je teraz dostupná vo vianočných baleniach (100+20 tabliet) spolu s hrejivými zimnými ponožkami ako darčekom navyše. Stále platí, že Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple je slovenskými užívateľmi rokmi overená kombinácia mikronizovaného (lepšie rozpustného a vstrebateľného) diosmínu a hesperidínu, pričom Mobivenal micro je navyše obohatený aj o 30 mg escínu v jednej tablete.

Aktuálne sú v lekárňach dostupné dva varianty vianočných balení s darčekom zdarma, a to za nezmenenú cenu v porovnaní so štandardným 100+20 tbl balením:
⦁    Mobivenal micro Simple 100 + 20 tbl s odporúčanou cenou 17,18 eur,
⦁    Mobivenal micro 100 + 20 tbl s odporúčanou cenou 18,68 eur.
Viac informácií o výživových doplnkoch nájdete na stránke www.mobivenal.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode