Tip na vianočný darček pre ťažké a opuchnuté nohy

04.12.2015 14:53

Trápia vás alebo vášho blízkeho ťažkosti s nohami? A hľadáte tip na vhodný vianočný darček? V tom prípade vás zaiste poteší, že jednotka na trhu výživových doplnkov s obsahom diosmínu a hesperidínu - Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple, je teraz dostupná vo výhodnom vianočnom balení. Radosť tak môžete spraviť svojim ťažkým a opuchnutým nohám, prípadne potešiť niekoho, kto sa na nepohodlie spojené s nohami zvykne sťažovať.   

Zimné obdobie je charakteristické rôznymi výkyvmi vonkajších teplôt, s ktorými sa musíme vyrovnať. Prechody z mínusových do plusových hodnôt – z vonku do vykúrenej miestnosti (a naopak) nohám neprospievajú. Bolesti a opuchy sa môžu časom zhoršovať a často ich sprevádzajú aj pocity ťažkých nôh, pálenie, povrchové svrbenie či celková únava.
Začínajúce a mierne ťažkosti dolných končatín je možné riešiť formou voľno-predajných produktov, avšak akékoľvek dlhotrvajúce nepríjemnosti je vhodné konzultovať s ošetrujúcim lekárom alebo špecialistom. 

 Prvá voľba pre ťažké nohy vo vianočnom balení
 Jednotkou na trhu výživových doplnkov s obsahom diosmínu a hesperidínu je Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple, pričom Mobivenal micro je navyše obohatený o 30 mg escínu v jednej tablete. Práve escín napomáha znižovať pocit ťažkých nôh a dobrej cirkulácii krvi v drobných cievach. Doplnok výživy Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple je slovenskými užívateľmi rokmi overená kombinácia mikronizovaného (lepšie rozpustného a vstrebateľného) diosmínu a hesperidínu.
Navyše, teraz je výživový doplnok Mobivenal dostupný v lekárňach vo vianočnom balení, s pribalenými zimnými ponožkami. Ide o spojenie štandardného balenia 100 + 20 tabletiek a hrejivých ponožiek v jednom. Na výber sú dva varianty vianočných balení s darčekom zdarma, a to za nezmenenú cenu v porovnaní so štandardným balením:
⦁    Mobivenal micro Simple 100 + 20 tbl s odporúčanou cenou 16,34 eur,
⦁    Mobivenal micro 100 + 20 tbl s odporúčanou cenou 17,93 eur.
Viac informácií o výživových doplnkoch nájdete na stránke www.mobivenal.sk
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode