Tip na drink: Trstinový rum aj pre mladšie generácie

10.11.2020 11:41

Akým drinkom si spríjemniť pochmúrne jesenné počasie? V portfóliu spoločnosti Stock Slovensko má čestné zastúpenie kategória trstinových rumov pod značkou Božkov. Pre tie mladšie ročníky je určená rada Božkov Republica Exclusive, ktorá ponúka 38 % blend osemročných rumov z karibských zemí. Vychutnať jeho chuť si môžete aj v bezpečí a pohodlí svojho domova.

Božkov Republica Exclusive sa dostal na trh ešte v roku 2018, čo v tej dobe odzrkadľovalo prirodzený vývoj značky. Na rozdiel od ostatných rumov značky Božkov je táto rada určená primárne pre mladších a finančne zabezpečených konzumentov, ktorí radi skúšajú niečo nové. „Našou stratégiou bolo ponúknuť zákazníkom ďalší unikátny a prémiový produkt za priaznivú cenu,“ vysvetľuje marketingový riaditeľ Stock Slovensko Tomáš Hejkal.

 

Božkov Republica Exclusive je vďaka svojmu elegantnému dizajnu skvelou voľbou aj ako darček pre milovníkov kvalitných destilátov, ktorí sa nikde neponáhľajú a radi si vychutnajú nezameniteľnú chuť. Tú im ponúkajú aj prémiové rumy ako Diplomático či Dictador. Na rozdiel od spomínanej konkurencie je cena Božkov Republica Exclusive o niečo nižšia, čo samotní spotrebitelia určite ocenia ako jeden z najväčších benefitov. Doporučená maloobchodná pre 0,7 l fľašu je 16,99€. Ak teda neviete, čím prekvapiť svoju polovičku, možno práve tento darček spríjemní jesenný večer vám obom.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode