Tip na cestovanie: FUTURE FORUM by BMW Welt. Viac priestoru pre vízie

13.11.2019 15:12

Nové miesto na stretnutia pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť viac o mestách budúcnosti a pomáhať ich tvoriť.

 • Interaktívny zážitok pre návštevníkov poskytne pohľad na mestá a mobilitu budúcnosti.

 • Vzrušujúce formáty pozývajú zažiť a zúčastniť sa na spoločných diskusiách.

 • Vizionári a experti dostanú špičkovú platformu a priestor na ich vlastné podujatia a diskusie.

 

Ako bude vyzerať mesto budúcnosti? Ako v ňom budeme žiť a ako sa v ňom budeme pohybovať? Otázky ako tieto a mnohé ďalšie sa budú preberať na fóre budúcnosti FUTURE FORUM by BMW Welt. Bude stálym miestom na stretnutia a zároveň platformou na dialógy pre tvorcov budúcnosti a pre tých, ktorých táto téma zaujíma. Návštevníci priestorov BMW Welt v nich nájdu novo vytvorené Future Forum, kde spoznajú myšlienky, koncepty a technológie, ktoré budú tvoriť život v mestách budúcnosti. BMW Group pomocou prvkov rozšírenej reality predstaví, okrem iných, aj svoju víziu mobility zajtrajška. Avšak idea FUTURE FORUM by BMW Welt chce predovšetkým prispieť k dialógu a k spoločnému tvoreniu budúcnosti. Okrem stálej výstavy sú naplánované aj vzrušujúce živé formáty s expertmi a vizionármi z viacerých oblastí a disciplín, ktorí zoberú návštevníkov na fascinujúcu cestu do mesta budúcnosti.

Získanie pohľadu na budúcnosť a na meniace sa perspektívy.

Budúcnosť sa tvorí už dnes. Mnoho vedcov, vývojárov a podnikateľov už má myšlienky o tom, ako by mali vyzerať koncepty infraštruktúry a dopravy a pracujú na ich implementácii. Nápady a koncepty predstavené počas otvorenia FUTURE FORUM by BMW Welt poskytnú pohľad na budúcnosť. Avšak nie na kompletne vytvorenú, pretože tá sa môže časom meniť. Neustále sa vyvíja a dopĺňa. Návštevníci FUTURE FORUM by BMW Welt v priestoroch BMW Welt môžu spolupracovať na rôznych fascinujúcich víziách a popri tom v mestách zajtrajška tvarovať každodenný život, pracovné prostredie, komunikáciu a mobilitu.

So svojou futuristickou architektúrou a s viac ako troma miliónmi návštevníkov ročne ponúka BMW Welt už dnes ideálnu platformu pre spoločné zažívanie a tvorenie budúcnosti. „S formátom FUTURE FORUM by BMW Welt sme ako priekopníci na ceste k budúcnosti mobility, pričom aktívne prispievame k dialógu o trvalo udržateľných riešeniach pre automobilový svet a to aj v širších súvislostiach. Pre tento účel začne Forum okamžite slúžiť ako stála platforma na tvorenie konkrétneho obrazu budúceho vývoja, pričom sa na nej budú spolupodieľať aj experti a vizionári,” povedal Jens Thiemer, Senior Vice President Customer & Brand BMW. FUTURE FORUM by BMW Welt zoberie návštevníkov na virtuálnu cestu po meste budúcnosti, pričom im ponúkne inšpiráciu na zamyslenie. Bližšie sa budú diskutovať a preberať výzvy, ktorým čelíme, no zároveň sa budú aj ponúkať riešenia, ktoré vytvoria mesto budúcnosti.

Experti pozývajú návštevníkov, aby sa pridali k inšpiratívnym rozhovorom a k panelovým diskusiám.

Okrem zážitku ponúka FUTURE FORUM by BMW Welt návštevníkom aj možnosť, aby sa zapojili do diskusie s vývojármi a vizionármi a zároveň tvorí platformu na inšpiratívnu výmenu nápadov a názorov medzi nimi navzájom a taktiež aj s publikom. Vzrušujúce prednášky a panelové diskusie o témach budúcnosti presahujú oblasť mobility a ponúkajú nové perspektívy či sprostredkujú výmenu informácií, čím obohatia formát výstavy. Spoločnosť BMW Group okrem toho pozýva všetkých tvorcov budúcnosti, aby v rámci FUTURE FORUM by BMW Welt usporiadali svoje vlastné podujatia a predstavili tak svoje vízie a koncepty aj širokému publiku. Future Forum by BMW Welt chce inšpirovať a aktívne podporovať dialóg o všetkých témach týkajúcich sa budúcnosti s mottom: Spoznajte budúcnosť. Inšpirujte sa. Pridajte sa do diskusie.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode