Thermalpark Nitrava - Poľný Kesov

23.05.2021 10:00

Thermalpark Nitrava sa nachádza v obci Poľný Kesov neďaleko Nitry a je veľmi obľúbený nielen medzi slovákmi, ale každý rok sem prichádza aj veľa návštevníkov z Čiech, ktorí sem radi chodia oddychovať a zregenerovať sa termálnou vodou. Okrem toho využívajú komfort priamo v hoteli s vynikajúcou stravou v podobe polpenzie alebo plnej penzie, ktorá je veľmi chutná a cenovo primeraná. Kulinárske diela a príjemné chute zažijete priamo v reštaurácii Hotela***s výhľadom na okolitú prírodu z reštaurácie alebo z jej letnej terasy.

Odporúčame veľmi výhodné pobytové balíčky, ktoré si môžete vybrať práve tu:  www.thermalnitrava.sk/ubytovanie/vyhodne-poby/

Určite budete spokojní ako sme boli aj my a veríme, že tieto pobyty budete využívať viackrát do roka, pretože ceny sú naozaj primerané v pomere k službám. Cenník nájdete tu:www.thermalnitrava.sk/cenniky/

Celoročne sú  pre návštevníkov k dispozícii 5 bazénov: Hypertermálny bazén a Bazénová hala s tromi bazénmi – Zážitkový bazén s vírivkou, Detský bazén a Výplavový bazén.

V letnej sezóne podľa počasia je napustený aj termálny Bazén pri jazere.

Otváracie hodiny:

Pondelok:

12:00 – 20:00

Utorok – Nedeľa:

09:30 – 20:00

Termálna voda je prírodná minerálna, vysoko mineralizovaná, hydrogénuhličitanová, sodná, so zvýšeným obsahom sodíkového iónu, so zvýšeným obsahom hydrogénuhličitanového iónu, slabo alkalická, stredne termálna a priaznivo vplýva na:

•  Pohybové ústrojenstvo
•  Reumu
•  Centrálny nervový systém
•  Regeneráciu kĺbov a kostí
•  Poúrazové stavy
•  Uvoľnenie svalstva
•  Regeneráciu mozgu a nervových zakončení
 

V hotelovej časti sa nachádza vnútorný Hypertermálny bazén (hĺbka 130 cm, max. 39°C).Pri Výplavovom bazéne sa nachádza Oddychový bazén je to kľudovo-relaxačný bazén (hĺbka 110cm, max 39°C).  Na terase nad bazénom vás obslúžia aj v plavkách, denne od 9:30 do 20:00 hod.

Bazénovú halu tvoria 3 bazény:

  • Zážitkový bazén s chrličmi vody (hĺbka 120 cm, max. 34°C) s Vírivým bazénom (hĺbka 100 cm, max. 37°C),
  • Detský bazén s vodným hríbikom a šmykľavkami (hĺbka 30 cm, max. 35°C ),
  • Výplavový bazén s masážnymi tryskami (hĺbka 120 cm, max. 33°C).
Súčasťou Bazénovej haly je nápojový bar so zázemím. V nápojovom bare sa môžete občerstviť denne od 10:00 do 20:00 hod.

Prístup do Bazénovej haly a prechod do vnútorného hotelového bazéna je bezbariérový.

Do Detského bazéna je povolený vstup deťom od 0 do 12 rokov. Počas letnej sezóny je k dispozícii vonkajší Bazén pri jazere (hĺbka 60 – 110 cm, max. 32°C), v blízkosti ktorého sú letné bufety a detské ihrisko.

V zimnom období, keď teplota pravidelne klesá pod bod mrazu, je možné, že teplota vody vo výplavovom bazéne bude nižšia ako bežne.

Novinkou Thermalparku Nitrava bude už čoskoro nový letný areál a celoročná krytá Toboganová aréna. Tešiť sa môžete na 7 tobogánov a šmykľaviek a množstvo rôznych bazénov pre malých aj veľkých. Prekvapením bude tobogán s výstižným názvom Kesovská raketa, ktorý bude mať v našom zariadení slovenskú premiéru.

Okrem blahodarných účinkov termálnej vody sa nechajte hýčkať profesionálmi masérmi a doprajte si ktorúkoľvek z wellness služieb. Z rúk profesionálov zažijete úžasný relax v podobe klasickej, reflexnej, thajskej aj športovej masáže a množstvo iných techník, ktoré vám pomôžu naplno zrelaxovať. Masáž si radšej môžete objednať dopredu, aby ste mali istotu a nenechali nič na náhodu. Na recepcii vám výjdu v ústrety a viete si dohodnúť čas podľa vášho želania...

viac sa dočitate tu: www.thermalnitrava.sk/wellness-3/

No a na záver spomenieme, že sme zažili milú oslavu narodenín v areáli, kde sú na to priestory určené ako je rokovacia miestnosť s kapacitou 80 osôb. Určite to môže byť aj pre vás a vaše rodiny nezabudnuteľným zážitkom vrátane vynikajúcej gastronómie.

Rokovacia miestnosť je veľmi dobre vybavená aj v prípade, že by ste chceli mať zabezpečenú tlačovú konferenciu alebo rôzne meetingy. A preto neváhajte a kontaktujte sa:

www.thermalnitrava.sk/zabezpecujeme/

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode