Tak ktorý?!

29.09.2018 22:21

Tak ktorý?! Typ implantátu má veľký vplyv na konečný vzhľad poprsia. Nie každý je vhodný pre každú klientku... Jedným z hlavných kritérií kvality prsníkových implantátov je ich bezpečnosť a zdravotná bezchybnosť. Implantáty sú totiž v tele vystavené pôsobeniu mnohých vplyvov a fyzickému namáhaniu - či ide o každodenné športovanie, alebo extrémne prípady, ako sú úrazy či dopravné nehody. Implantáty, ktoré patria k dnešnej špičke, prechádzajú povinne celou sériou testov. V praxi je ich správanie priebežne monitorované v rozsiahlych štúdiách, do ktorých sú zapojené tisícky žien. Líder v silikónových implantátoch spoločnosť Mentor robí štúdie a testovania už niekoľko desiatok rokov. Tu je stručný prehľad, čo by ste mali vedieť, ak poškuľujete po krajšom a pevnejšom dekolte.

Druhy implantátov Na trhu sú rôzne druhy implantátov. Výber je nutné konzultovať s chirurgom. O úspechu celej procedúry totiž rozhoduje aj rovnováha medzi výberom implantátu najvhodnejšieho pre postavu a naplnením očakávaní pacientky.

Profil, rozmer, vlastnosti

Profil prsníkového implantátu závisí od vzdialenosti jeho vrcholu od hrudníka vzhľadom na šírku jeho podstavy.

Rozmer prsníkových implantátov sa meria v centimetroch kubických. Je to jednoduché: čím je väčší implantát, tým väčší bude objem. Mentor ponúka prsníkové implantáty v dvoch tvaroch: okrúhle a anatomické.

MemoryGel® od spoločnostiMentor

Po desiatkach rokov výskumov a experimentov získali v roku 2006 implantáty Mentor v Spojených štátoch súhlas FDA na ich využívanie v plastickej chirurgii, čo bolo výrazným pokrokom v oblasti zväčšovania prsníkov. Odvtedy ubehlo mnoho rokov a implantáty Mentor stále patri medzi svetovú špičku v kvalite. Bezpečnosť silikónu Oboznámiť sa so silikónovými prsníkovými implantátmi najnovšej generácie je nutné skôr, než dôjde ku konečnému rozhodnutiu. Pri tak dôležitom rozhodnutí platí, že čím viac vieš, tým máš väčšiu šancu na dosiahnutie toho najlepšieho výsledku. Prosím si záruku Niekde to končí operáciou. Spoločnosť Mentor si to ale nemyslí, a tak ako líder na trhu poskytuje svojim klientkam na svoje silikónové implantáty doživotnú záruku.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode