SVETOVÁ PREMIÉRA TRETIEHO SÉRIOVO VYRÁBANÉHO MODELU ZNAČKY QOROS NA AUTOSALÓNE V GUANGZHOU

12.11.2014 18:49

Qoros, nový medzinárodný výrobca automobilov so sídlom v Číne, predstaví 20. novembra 2014 počas 12. medzinárodného autosalónu v Guangzhou svoj nový sériovo vyrábaný model.

Nový Qoros 3 City SUV je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky pre prémiovejší metropolitný životný štýl a preto je ideálny pre jazdu v meste i mimo neho. Vďaka inovatívnym službám pripojenia tak môžu vodiči vyťažiť maximum z každej cesty.

Jeho moderný dizajn a flexibilita sú zvýraznené zvýšenou svetlou výškou, veľkými kolesami, či zvýšeným posedom vodiča, pričom Qoros 3 City SUV zároveň ponúka veľkorysý vnútorný priestor a viac kontroly pre vzrušujúci zážitok z jazdy.

Nový Qoros 3 City SUV sa pripojí k modelom 3 Sedan a 3 Hatch a rozšíri tak rozrastajúcu sa rodinu vozidiel značky Qoros. So svojim robustným vzhľadom je stelesnením celosvetových štandardov v oblasti konštruktérstva, bezpečnosti a kvality. Vybavený bude taktiež priekopníckou platformou QorosQloud™ so službami pripojenia, ktorá získala už niekoľko ocenení.

 

Automobilka Qoros bola založená v roku 2007 a jej sídlo je v Číne. Jej medzinárodný Tím zložený zo skúsených automobilových odborníkov pracuje na vývoji celého radu vozidiel, ktoré spĺňajú celosvetové štandardy v oblasti dizajnu, inžinierstva a kvality.

 

Po svojom medzinárodnom debute na autosalóne v Ženeve v marci 2013, sa prvý model značky Qoros - Qoros 3 Sedan - stal prvým vozidlom vyvinutým v Číne, ktoré získalo maximálne hodnotenie päť hviezdičiek v nárazových testoch Euro NCAP. Organizácia Euro NCAP neskôr oznámila, že Qoros 3 Sedan zároveň dosiahol jedno z najvyšších skóre v priebehu celej 16-ročnej histórie organizácie.

Druhý sériovo vyrábaný model značky Qoros 3 Hatch debutoval na autosalóne v Ženeve v marci 2014. Odniesol si čestné uznanie „Honourable Mention“ z udeľovania prestížnych ocenení Red Dot Awards ako uznanie kvality jeho dizajnu, pričom získal ešte niekoľko ďalších ocenení na autosalóne v Pekingu v apríli 2014.

Úplne nový, vysoko efektívny a environmentálne ohľaduplný výrobný závod automobilky Qoros v Changshu zabezpečuje sériovú výrobu modelov Qoros 3 Sedan a Qoros 3 Hatch.

Pre viac informácií o značke Qoros a jej produktoch navštívte web http://www.qorosauto.com/en. Pre stiahnutie obrázku k tejto tlačovej správe vo vysokom rozlíšení kliknite na http://we.tl/nDG1KNQlcV.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode