Svetová premiéra "Mission: Impossible - Rogue Nation" vo viedenskej Štátnej opere. BMW na červenom koberci...

29.07.2015 11:55

"Mission: Impossible - Rouge Nation". To je názov najnovšieho filmu z legendárnej akčnej série spoločností Paramount Pictures a Skydance. Jeho jedinečnú svetovú premiéru si užili diváci vo viedenskej Štátnej opere. Exkluzívnym automobilovým partnerom bola spoločnosť BMW Group, ktorá prostredníctvom BMW VIP shuttle fleet zabezpečila dopravu na podujatie. Fanúšikovia tak na červenom koberci videli okrem hlavných hviezd ako Tom Cruise, Simon Pegg a Rebecca Ferguson či režisér Christopher McQuarrie aj horúce automobilové novinky BMW M3 a BMW radu 7.

Vozidlá značky BMW ste mohli vidieť už vo filme "Mission: Impossible - Ghost Protocol" z roku 2011. Spoločnosť BMW Group sa rozhodla nadviazať na túto úspešnú spoluprácu s filmármi z Paramount Pictures. V najnovšej snímke tak opäť uvidíte špičkové automobily, motocykle a technológie tejto prémiovej nemeckej spoločnosti. Film "Mission: Impossible - Rouge Nation" sa v slovenských kinách začne premietať už tento štvrtok 30. júla. Je to o týždeň skôr ako v Nemecku, rodnej krajine značky BMW.

 

V najnovšom pokračovaní akčnej série využije tajný agent Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tím Impossible Mission Force (IMF) viacero vozidiel BMW. Nové BMW radu 7 predvedie v uliciach Viedne svoj vycibrený štýl a eleganciu. Ulicami Maroka sa v divokej naháňačke predstavia nové BMW M3 a motocykel BMW S 1 000 RR, ktoré zároveň predvedú svoje pretekárske gény. Diváci okrem nich uvidia aj modely BMW X5 xDrive 40e, prvý sériovo vyrábaný plug-in hybrid značky BMW a BMW radu 6 Cabrio.

 

Tím Impossible Mission Force využíva vo filme aj BMW ConnectedDrive, jedinečné dátové spojenie medzi vodičom, vozidlom a okolitým svetom. Tento inovatívny systém vo filme, ale aj v reálnom živote, prispieva k vyššej bezpečnosti a pohodlnejšej jazde. Tím IMF využíva napríklad výhody špičkových kamier a najnovších asistenčných systémov.

 

"Diváci uvidia, že naša komplexná spolupráca s filmom "Mission: Impossible - Rouge Nation", opäť prináša vzrušujúce výsledky," povedal Ian Robertson, člen predstavenstva BMW AG. "Dynamické jazdné vlastnosti, technologická vyspelosť a jedinečný systém BMW ConnedtedDrive spravili z vozidiel BMW dokonalých partnerov pre Ethana Hunta a jeho tím IMF."

 

“MISSION: IMPOSSIBLE – ROGUE NATION.” Skupina IMF je rozpustená a Ethan (Tom Cruise) je mimo služby. Tím sa však musí opäť zísť, aby čelil dokonale vycvičeným tajným agentom zoskupenia, ktoré si hovorí Syndikát. Ich zámerom je pripraviť sériu teroristických útokov a nastoliť tak nový svetový poriadok. Ethanovi a jeho tímu má pomáhať tajná britská agentka Ilsa Faust (Rebecca Ferguson). Nikto však nevie či náhodou nepatrí k zločineckej skupine.

 

 Prístupnosť: nevhodné pre deti do 12 rokov

Žáner: akčný thriller

Verzia: anglicky so slovenskými titulkami

Formát: 2D DCP, IMAX 2D

Premiéra v SR: 30.7.2015

UIP- Paramount, USA 2015

Réžia: Christopher McQuarie

Scenár: Christopher McQuarie

Kamera: Robert Elswit

Hudba: Joe Kraemer

Hrajú: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Ving Rhames a Sean Harris .

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode