Suzuki na 46.Tokijskom autosalóne

24.10.2019 17:12

Produkty a technológie do ďalšej storočnice

Vozidlo pre prírodné katastrofy či ako baby room

 

Na 46. Tokijskom autosalóne (Tokyo Motor Show) predstaví vývoj produktov a technológií pre ďalšiu storočnicu Suzuki Motor Corporation, od ktorej vzniku onedlho (v roku 2020) uplynie 100 rokov. Tohtoročný 46. Tokijský autosalón, s dlhšou dobou konania a rozšírením výstavných priestorov, sprístupnia od 24. (pre verejnosť od 25.) októbra do 4. novembra na Tokio Big Sight v oblasti Odaiba. Tokijský autosalón, konaný každý druhý (nepárny) rok, organizuje Japonská asociácia výrobcov automobilov (JAMA). Pre Suzuki je domáci autosalón, rovnako ako aj pre ďalšie japonské značky, kľúčovým prezentačným podujatím.

V Suzuki stánku medzi predstavovanými produktmi, ktoré majú priniesť „vzrušenie pre vás, vzrušenie pre každého", návštevníci nájdu nielen kompaktné automobily, crossovery či dokonca mini truck ale napríklad aj autonómne jazdiace obytné vozidlá či vozidlá spôsobilé transformovať svoje tvary. Doplnia ich koncepty mini úžitkových vozidiel, vyvinutých pre potreby matiek a detí. Vytvorený priestor v podobe baby roomu umožňuje napr. pohodlné prebaľovanie či dojčenie počas vonkajších aktivít ale slúžiť môže aj ako úkryt pred nepriaznivým počasím či prírodnými katastrofami.

Medzi vystaveným vozidlami nebudú chýbať ani najnovšie vyhotovenia klasických modelov: XBEE, Solio Bandit, Escudo (názov Vitary na niektorých trhoch mimo Japonska), Swift Sport, SX4 S-Coss, Jimny či Wagon R.

Na 46. Tokijskom autosalóne, v Suzuki stánku koncipovanom ako „Veľká budúcnosť“ do ďalšej storočnice, vystavia popri hodnotných modeloch automobilov okrem iného aj motocykle (vrátane športového s novo vyvinutým olejom chladeným motorom), motorizované invalidné vozíky či lodné motory.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode