Sušička plná príjemných prekvapení

25.12.2018 20:55

Odevy, ktoré sú vystavené príliš veľkému teplu a pohybu jednoducho nevydržia. Nové sušičky s technológiou ProSense® majú teraz ešte lepšie cykly na zaručenie neprekročenia minimálneho potrebného času bez nadmerného sušenia. Takže vaše každodenné kusy oblečenia sa sušia efektívne, sú neustále monitorované pre dokonalú starostlivosť pri každom cykle.

SenseBoil® - Už žiadne pretekanie cez okraj

Inteligentné indukčné varné panely s technológiou SenseBoil® po celú dobu varenia detekujú, kedy voda v hrnci dosiahne bod varu. Pri jeho dosiahnutí je teplota automaticky regulovaná až do tej doby, než ju sami zmeníte. Na každej varnej zóne, s pokrievkou aj bez nej, môžete bez obáv variť napríklad zemiaky a odbehnúť si. Príprava bude ďalej pokračovať. Avšak bez nevzhľadných a ťažko čistiteľných škvŕn, ktoré na hrncoch a varných paneloch ostávajú pri pretečení obsahu hrnca.

 

Modely indukčných varných panelov s technológiou SenseBoil®: Electrolux EIS62443
a EIS824, za značku AEG IAE64413XB a IAE84411XB.

Keď máte plné ruky práce s prípravou pokrmu, spoločnosť Electrolux ponúka ďalšieho pomocníka, odsávač pár Electrolux s funkciou Hob2Hood, ktorý sa sám postará
o čisté a svieže prostredie vo vašej kuchyni. Vďaka tejto funkcii odsávač pár komunikuje s varnou doskou. Na začiatku varenia inteligentný systém automaticky zapne a rozsvieti odsávač a nastaví odsávanie podľa intenzity vášho varenia. Vy sa môžete sústrediť iba na prípravu pokrmu.

 

SenseFry® - Vždy skvelý výsledok

Aj pri vyprážaní možno vždy dosiahnuť tú najlepšiu chuť a štruktúru pokrmu. Varný panel nastaví ideálny stupeň vyprážania pre každý pokrm a udržuje ju po celú dobu. Hneď tak odpadajú odhady, či má panvica alebo olej požadovanú teplotu. Každý lievanček na raňajky bude jeden ako druhý, žiadny z nich však spálený.

Vďaka dotykovému displeju máte navyše úplnú kontrolu nad celou prípravou. Stav jednotlivých zón možno v reálnom čase sledovať a podľa potreby upravovať.

Modely indukčných varných panelov s technológiou SenseFry®: Electrolux EIS84486,
za značku AEG
IAE64843FB a IAE84850FB.

 

SensePro® - Presné varenie bez námahy

Nové indukčné varné panely Electrolux SensePro® radu 900 disponujú navyše bezdrôtovým snímačom, ktorý meria teplotu v strede pokrmu. Vďaka tomu môžete variť aj vyprážať s presnosťou bez námahy. Bez obáv sa môžete pustiť aj do varenia metódou Sous-Vide, pri ktorej je vyžadovaná konštantná riadená teplota. Tú teplotná sonda automatický postráži, na dotykovom displeji navyše zobrazuje postup krok za krokom.

 

Modely indukčných varných dosiek s technológiou SensePro®: Electrolux EIS8648,
za značku AEG
IAE84881FB.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode