Supermamy – Talkshow nielen pre mamy

30.10.2019 18:36

Keď sa chcete pobaviť, pustíte si vtipné video na YouTube alebo obľúbený seriál na HBO. Ak chcete vypnúť, date si pohár vína a vyložíte nohy na stôl. Keď nechcete byť sami, stretnete sa s kamošmi a pokecáte len tak o živote. Viete však o tom, že toto všetko sa dá robiť naraz a na jednom mieste? Teda ovšem bez toho HBO. Miesto toho si zapnete herečku, speváčku a moderátorku Zuzku Hrvoľovú a od milej obsluhy si objednáte dvojku ružového. Tak. Pohodlne sa usaďte, pridajte zvuk, začíname.

V pravidelne-nepravidelných termínoch sa časti Zuzkinej talkshow opakujú. Mení sa miesto a obsadenie. Talkshow Supermamy síce nesie vo svojom názve pomenovanie mamy, ale nie je určená výhradne iba im. Dá sa smelo vyhlásiť, že na talkshow sa nemusia báť prísť nielen nemamy, ale dokonca aj muži.

 

Hosťami talkshow sú, ako už názov zjavne prezrádza, mamy so zaujímavým povolaním, poslaním, či koníčkami. Sú dve a spolu s moderátorkou tvoria zábavné trio, ktoré necelé dve hodinky baví svoje publikum. Po krátkom úvode dostanú mamy vtipný  kvíz, ktorý sa na konci show vyhodnotí a získa svojho víťaza. Dokonca získa aj medailu a môže si ju doma vystaviť na pamiatku na pekný večer do vitrínky. Pod kvízovými otázkami si ale nepredstavujte prudko vedomostnú súťaž. Ide skôr o otázky, ktorých odpovede tipujú hostia talkshow. Napríklad:

"Ako ďaleko dopľuje opičie mláďa, prípadne aký rekordný počet detí mal jeden otecko." Odpovede pobavia a často nad nimi neveriacky pokrútite hlavou. Skutočne som netušila, že sa dá fyzicky porodiť 70-centimetrové dieťa.

Hosťami talkshow boli napríklad odborníčka na reč tela, ktorá nám povedala, ako úžasne sa dá kráčať s vedomím, že máme chvost...alebo známa fakírka, ktorá so sebou priniesla 40-kilogramového hada a živila nás vtipnými historkami z jeho života. Hosťom bola aj certifikovaná inštruktorka Strolleringu, ktorá cvičí spolu s kočíkom a ostatnými mamičkami počas bežnej prechádzky. Na prvej talkshow som bola dokonca aj ja, absolútne obyčajná žena, ktorá napísala zatiaľ len jednu knihu o aktívnom živote matky, inštruktorky jógy a copywriterky.

 

Spája nás obyčajný život. Smiech, kamoši a reči pri víne, čaji alebo dobrom koláči. Super, že je to po práci, stihnete aj sprchu doma, podať rodine večeru aj skontrolovať domáce úlohy. Prípadne nechajte všetky povinnosti na manžela a jeden večet si vyčleňte len na seba. Zoberte kamošky, kamošov a trochu sa uvoľnite. A keď budete mať trochu šťastia, vyhráte v tombole aj zaujímavé ceny. Tak zasa niekedy dovidenia, Zuzi, tešíme sa!

 

Autorka: Adela Jasenovcová Foto: Boris Dzurňák

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode