Suchý február je za dverami, priprav sa už teraz!

24.01.2022 22:18

Je čas prebudiť sa zo zimného spánku a pomôcť svojmu telu zbaviť sa nadbytočných toxínov, ktoré sme pozbierali počas Vianoc a silvestrovských osláv. Po náročnom decembri kedy si každý dopraje alkoholických drinkov viac ako obvykle je dôležité dodať telu dostatok živín a správne nastavenie mysle. Pripravte sa na očakávaný Suchý február - skvelá motivácia ako sa zbaviť nežiadúcich toxínov a naštartovať svoje telo do ďalšieho roka. Prvý krok je najdôležitejší – začni so správnym pitným režimom. Suchý február je ideálna výzva, ktorá každého povzbudí k mesiacu bez alkoholu. Nie je to dlhá doba a pomôže nám to naštartovať organizmus. A čo pomôže ešte viac, je zdravá náhrada drinkov a správny pitný režim. 

 Naše telo tvorí 70 % vody, preto je denný limit 0,5 litra na každých 15 kg hmotnosti človeka pri optimálnej záťaži  nevyhnutnou podmienkou ako ostať hydratovaný počas celého dňa. Táto denná norma udrží telo v kondícii obzvlášť ak je pitný režim obohatený vitamínmi a minerálmi. S Mikrodrinkami waterdrop® to bude jednoduché ako nikdy predtým. Nielenže ti pomôžu dodržiavať pitný režim vďaka rôznym príchutiam, ale doplníš si aj potrebné vitamíny a minerály, ktoré sú ich súčasťou a potrebuje ich každý organizmus. 

Máme pre teba pár tipov ako piť viac vody. Maj ju vždy pri sebe: doma, v práci na stole a hlavne stále so sebou. Ochuť si vodu Mikrodrinkom, ktorý môžeš mať vždy a všade so sebou. Vyber si fľašu s dokonalým designom, ktorý ťa bude neustále motivovať piť viac vody. A aby sme nemysleli len na seba, ale aj na našu prírodu, pi vodu nielen zdravo ale aj zodpovedne. Je to tak jednoduché, stačí si vybrať jednu z kvalitných fliaš z udržateľných materiálov a zásobiť sa Mikrodrinkami na celý mesiac. Waterdrop ti s tým všetkým pomôže, teraz navyše s 20 % zľavou na všetky Mikrodrinky a s 10 % zľavou na doplnky. 

Máme pre teba aj skvelý tip na februárovú výzvu s naším úplne novým mocktailom, ktorý obsahuje FOCUS, bazalku a osviežujúce ovocie. Budeš potrebovať 1 kocku Mikrodrinku Focus,  250 ml perlivej vody, šťavu z 1 limetky a z 1 pomaranča, pár lístkov bazalky a uhorky. FOCUS rozpustíš v 250 ml perlivej vody a nechaj chvíľu odstáť. Zamiešaj pár plátkov uhorky s lístkami bazalky. Potom pridaj limetkovú a pomarančovú šťavu. Dobre premiešaj a preceď do pohára. Doplň ľadom a pridaj rozpustený FOCUS. Ozdob niekoľkými lístkami bazalky a plátkami uhorky. Na zdravie!

Viac na www.waterdrop.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode