SUBARU FUN & DRIVE day a úspech Autoažena na slalome žien!

02.11.2018 21:00

Na trenčianskom letisku 25. - 26. októbra 2018 sme boli pozvaní importérom Subaru na testovací event SUBARU FUN & DRIVE, na ktorom sme si overili svoje zručnosti a vyskúšali jazdné vlastnosti skvelých modelov SUBARU - Outback, Impreza, XV a Levorg.

Jazdili sme v simulovaných extrémnych podmienkach za pomoci inštruktorov SuperDRIVE Školy Bezpečnej Jazdy, ktorí nás upozorňovali na chyby, ale aj pochválili, keď sme disciplínu dobre a na jednotku odjazdili. Naozaj nám to občas zdvihlo sebavedomie, ktoré sme si otestovali vo všetkých štyroch disciplínach.Trénovali sme krízové situácie šmyku na mokrej vozovke tzv. gangsterskú otočku do obidvoch strán, potom prišlo zapeklité parkovanie a cúvanie na 7X, čo sme mali merané aj na čas a veru nebolo to najjednoduchšie, ale my ženy sme to zvládli s pokojom a gracióznosťou ako sa patrí a nedali sme sa zahanbiť pred našimi zdatnými chlapmi - motoristickými novinármi.

Umenie ovládania auta sme dokázali aj v ďaľších disciplínach ako bol vyhýbací manéver v rôznych rýchlostiach. Čím vyššia rýchlosť, tým väčšia pravdepodobnosť zhodenia kužeľa, ale napriek tomu musíme uznať, že v rýchlosti 40 - 50 km/h nám to ženám išlo najlepšie, ale v tých vyšších už lietali kužele kade-tade...:P

No a najadrenalínovejšia a vždy obľúbená disciplína bol slalom medzi kužeľami na čas, ktorý bol rozdelený na kategóriu mužov a žien. Všetci sme mali rovnaké podmienky a to bola jedna tréningová a dve ostré jazdy. Musím povedať, že sme nečakali taký úspech , ktorý sa dostavil v kategórii žien, kde sme obsadili prvé miesto a získali víťazný pohár v slalome žien.

Veľmi sa tešíme za redakciu Autoazena.sk a aj keď bola konkurencia veľká, tak nás tento úspech potešil. Veríme, že aj buduci rok si budeme opäť môcť vyskúšať sily a cenné skúsenosti z tohto podujatia a opäť preveriť naše jazdné zručnosti, ktoré sa z roka na rok zlepšujú. Ďakujeme importérovi SUBARU, že sme sa opäť po nejakom čase mohli takto stretnúť v kruhu motoristických novinárov a ich partnerov. Apropó...nezabudnime na stretnutie s fešáckými hercami Jurajom Lojom a Braňom Deákom, ktorí sú zanietení fanúšikmi značky SUBARU! Juraj už má s touto značkou dlhoročné skúsenosti a Braňo už nejaký čas jazdí na Outbacku, tak sa tešíme, keď nám onedlho porozpráva ako sa mu jazdí na našich cestách...

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode