Štýlová zima so šperkami ALOve

10.12.2016 12:27

Podľahnite módnej hre so skvostnými diamantovými kúskami obľúbenej značky
 
Nadčasovosť, aktuálne módne trendy, delikátna jemnosť, dokonalé klenotnícke spracovanie a neodolateľný lesk diamantov, to všetko a ešte oveľa viac sa snúbi v kolekciách značky  ALOve. Snovosť obohatená o trendové prvky zaujme dámy všetkých vekových kategórií. Vybrať si v novom butiku ALOve v bratislavskom Auparku len jediný ligotavý kúsok bude takmer nemožné aj preto, že šperky priam zvádzajú k trendy vrstveniu.


K designovej predajni ALOve v Eurovei pribudol ďalší skvostný butik, v Auparku. Jeho interiér je inšpirovaný retrom. Bohatý výber skvostných šperkov sa vyníma na skrinkách pastelových farieb vo vintage štýle. Steny zdobia nielen tapety so siluetami letiacich vtákov ale aj dychberúca kvetinová inštalácia. Tá pozostáva so živých kvetov, ktoré majú svoj vlastný premyslený zavlažovací systém a boli zvolené tak, aby v prostredí nákupného centra netrpeli. Visiace lampy pripomínajúce staré časy a farebné kreslá dokresľujú celkovú atmosféru, ktorá je obohatená aj o čerstvé makrónky. Samozrejmosťou je príjemný a odborne vyškolený personál.  Podobne, ako v Eurovei aj ALOve dievčatá v Auparku majú uniformy a lá 50-te roky od českej značky Lazy Eye.
 Kolekcie značky ALOve sú na rozdiel od retro dizajnových butikov veľmi aktuálne. Reflektujú svetové módne trendy, no myslia aj na nositeľnosť. Kolekcia šperkov NEHA sa vyznačuje delikátnou jemnosťou obohatenou o detaily  posiate diamantmi. Kľúčovými elementmi sú moderné geometrické vzory ako gulička, hviezda, srdce a motýľ.  Šperky nie sú vyrobené len v tradičnom bielom, žltom a ružovom zlate, ale aj v kombinácii s trendovými šnúrkami. Originálne sú aj náušnice, ktoré môžete ľubovoľne kombinovať a užívať si módnu hru naplno.

Línia ORIENT ulahodí dámam, ktoré preferujú výraznejšie kúsky. Zmyselné ornamenty zdobia náušnice i prstene a ich nositeľky prenesú do rozprávok Tisíc a jednej noci. V bielom, žltom, čiernom a ružovom zlate sú dômyselne vsadené diamanty.

Jednými z najvyhľadávanejších šperkov v ALOve sú zásnubné prstene a obrúčky. Bielemu zlatu konkuruje netradičné ružové, no budúci ženísi zostávajú pri klasike, čo sa týka prevedenia. Najčastejšie vyberajú jeden väčší diamant s microsetingom, keď je v okolí centrálneho kameňa zasadených ešte niekoľko menších. Výber obrúčok je naozaj bohatý. Jednoduché, hladké s jedným alebo viacerými diamantmi zo žltého, bieleho i ružové zlata striedajú nové techniky v podobe ľadovania, keď obrúčky pôsobia akoby mali námrazu či kladivkovanie. Pridanou hodnotou je možnosť gravírovania mien či dátumov.
 
Rodičia malých princezien často zamieria do butikov ALOve, aby vybrali z bohatej ponuky detských náušníc v bielom či žltom zlate. Osadené sú diamantmi i farebnými drahokamami a ich špeciálne zapínanie je určené na citlivé detské ušká. Zaujímavé tvary ako kvietky či guličky potešia všetky malé nositeľky.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode