ŠTÚDIA CITROËN CACTUS ZÍSKALA OD ČASOPISU AUTOMOBILE MAGAZINE CENU ZA DIZAJN ROKA 2013

17.12.2013 09:27

Štúdia CITROËN CACTUS sa po prvý raz predstavila počas autosalónu vo Frankfurte a stretla sa s výrazným pozitívnym ohlasom verejnosti. Odborná aj široká verejnosť ako aj zástupcovia tlače a médií vysoko hodnotili originalitu štúdie. Vozidlo predstavuje zosobnenie všetkých hodnôt značky CITROËN, ktoré sa objavia aj v sériovom vozidle: v modeli CITROËN C4 CACTUS, ktorý sa predstaví 5. februára 2014. Tento dátum je pre históriu automobilky veľmi dôležitý. Práve v ten deň sa totiž narodil jej zakladateľ André Citroën.

 

Čitatelia motoristického magazínu Automobile Magazine pridelili štúdii  CITROËN CACTUS cenu za dizajn roka 2013. Značka CITROËN touto štúdiou začína novú kapitolu: odpútava sa od zbytočností a viac sa zameriava na posilnenie komfortných funkcií a pohodlia. CITROËN CACTUS je zosobnením nového, príťažlivého a univerzálneho vozidla. Výrazný dizajn sa spája s funkčnosťou, komfortom na palube a jednoducho používateľnými technológiami.

 

Ešte predtým, ako sa verejnosti predstaví sériové vozidlo, môže sa pohľadom na štúdiu pokochať aj široká verejnosť. V dňoch od 29. januára do 5. februára si ju môžu záujemcovia prezrieť v parížskej historickej budove známej ako Invalidovňa v rámci 29. ročníka automobilovej výstavy Festival Automobile International.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode