Strieborní slovenskí hokejisti cez víkend na Slovakia Ringu!

06.06.2012 10:21

Prestížne preteky Majstrovstiev sveta automobilov GT1 si cez víkend 9.-10. júna nenechajú ujsť ani slovenskí hokejisti. Na okruhu sa pritom neocitnú len v roli divákov, ale netradične aj v pozícii pretekára. A chýbať nebude ani autogramiáda strieborných slovenských hokejistov!

Sobotný program víkendu prestížneho automobilového seriálu, v ktorom sa predstavia vyše 500-koňové pretekárske špeciály ako Mercedes, Ferrari, Porsche či Lamborghini, si nenechajú ujsť strieborní medailisti z posledných hokejových MS. Najlepší brankár šampionátu a slovenská hviezda Ján Laco a obranca Milan Jurčina majú v pláne pozrieť si okruh aj tréningy pretekov FIA GT1. Divákov pritom čaká bonus navyše: všetci, ktorí v sobotu 9.6. prídu o 9.00 na Slovakia Ring, sa môžu stretnúť s našimi „zlatými striebornými chlapcami“ počas autogramiády pred Hotelom Ring.

Netradičný pretekár

V Majstrovstvách Slovenska v Divízii 4 nad 2 000 cm3 sa predstaví netradičný pretekár. Hokejista klubu NHL Anaheim Ducks Ľubomír Višňovský sa predstaví na štarte za volantom svojho Ferrari F430 GT3. Diváci ho budú môcť vidieť v sobotu aj nedeľu počas tréningov, kvalifikácie a samotných pretekov.

Slávne mená na okruhu

O slávne mená nebude na Slovakia Ringu cez víkend 9.-10. júna núdza. Najznámejšie priezvisko má určite Mathias Lauda, syn legendárneho jazdca F1 Nikiho Laudu. Popri ňom sú v štartovom poli aj najlepší český pretekár a bývalý jazdec F1 Tomáš Enge, víťaz vytrvalostných pretekov 24 hodín Le Mans Stéphane Ortelli a štvornásobný majster sveta FIA GT1 Nemec Michael Bartels. Modrú krv zastupuje Albert von Thurn und Taxis, aristokrat a kedysi najmladší miliardár sveta. Slovenské farby na podujatí háji Štefan Rosina.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode