Stavte na účinnú kokosovú regeneráciu v podobe novej línie Avon Care!

03.01.2018 08:03

Spoločnosť AVON Cosmetics predstavuje novú líniu telovej a pleťovej starostlivosti Avon Care s jedinečnou zložkou – kokosovým olejom. Vďaka jeho blahodarným účinkom bude vaša pokožka dokonale hydratovaná a zregenerovaná.

 

Momentálne je najväčším svetovým trendom a je taký všestranný, že si bez neho niektorí ľudia nevedia predstaviť život. Pre svoje jedinečné vyživujúce vlastnosti sa často používa v kozmetike. Vyskúšajte ho aj vy! Kokosový olej je výborný hlavne na suchú pokožku a intenzívnu regeneráciu.

 

7 podmienok pohodlia, ktoré prináša nová kokosová línia:

 

  • Celodenná hydratácia.

  • Hĺbková výživa.

  • Úľava pre suchú pokožku.

  • Obnovenie pohodlia.

  • Jemná vôňa.

  • Rýchle vstrebávanie.

  • Nemastné zloženie.

Regeneračný hydratačný krém na tvár, ruky a telo s kokosovým olejom

Objem: 400 ml

Bežná cena: 7,80 €

Viacúčelový krém na tvár, ruky a telo má nadýchané zloženie, ktoré zjemňuje, vyživuje a upokojuje aj veľmi suchú pokožku. Zanecháva ju úžasne jemnú a hebkú na dotyk. Univerzálny krém navyše prináša účinnú regeneráciu a úľavu pre popraskanú pokožku.

 

 

Regeneračný hydratačný sprchovací gél s kokosovým olejom

Objem: 400 ml

Bežná cena: 6,00 €

Regeneračný hydratačný sprchovací gél s kokosovým mliekom vyživuje a intenzívne obnovuje pokožku. Zanecháva ju úžasne hebkú a krásne voňavú. Zloženie sprchovacieho mlieka je jemné k pokožke a nevysušuje ju ako mydlo.

 

 

Regeneračný hydratačný pleťový krém s kokosovým olejom

Objem: 100 ml

Bežná cena: 4,00 €

Regeneračný hydratačný pleťový krém s kokosovým olejom a vitamínom E vyživuje a hydratuje pleť. Okrem toho znižuje viditeľnosť vrások spôsobených suchosťou pleti. Krém je vhodný pre všetky vekové kategórie. Má ľahké zloženie a rýchlo sa vstrebáva, vďaka čomu je ideálny aj ako podklad pod make-up.

 

 

Regeneračný hydratačný krém na ruky s kokosovým olejom

Objem: 100 ml

Bežná cena: 2,90 €

Krém na ruky je nevyhnutným základom starostlivosti v zimnom období, keďže ochráni pokožku rúk ako rukavica. Zloženie s kokosovým olejom zanechá vaše ruky jemné, hebké a hydratované. Navyše sa rýchlo vstrebáva.

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode