Stavte na horúce novinky Power Stay od AVONu!

28.05.2020 07:43

 Prebuďte v sebe sebavedomú ženu, ktorá žiari krásou. Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza horúce dekoratívne novinky z línie Power Stay, ktoré vás jednoducho dostanú. Presvedčte sa sami čo všetko vydržia!

 

Motto, ktorým sa v AVONe riadia už 130 rokov ich inšpirovalo aj k vytvoreniu obľúbenej dekoratívnej kozmetiky Power Stay. Táto kolekcia odolného a dlhotrvácneho líčenia sa teraz rozrastá o špirálu, očné linky a tiene. „Výrobky Power Stay sú ideálne nielen pre profesionálov, ale hlavne pre tých, ktorí potrebujú, aby líčenie vydržalo celý deň bez väčších opráv. Ideálne aj na biznis make-up.“ Uvádza Pavel Bauer, oficiálny vizážista spoločnosti AVON.

 

Pre svoju profesionálnu prácu v TV a na módnych prehliadkach milujem stabilné špirály, ktoré na očiach vydržia dlho a nerozmažú sa. Oceňujem tiež tvar kefky, ktorý dokonale priľne na všetky riasy naraz. Pre jej vodoodolnosť odporúčam napríklad pre líčenie neviest,“ odporúča Pavel Bauer, oficiálny vizážista spoločnosti AVON.

 

Vodoodolná zhusťujúca špirála Power Stay

Objem: 10 ml

Bežná cena: 8,90 €

Ultra trvácna zhusťujúca špirála dodáva hustejšie riasy až 9-násobným trvácnym vodoodolným objemom.** Nerozmazáva sa ani počas najväčších horúčav. Obsahuje technológiu Colorlock, čo znamená, že s kolagénom, proteínmi a aminokyselinami obalí riasy trvácnou farbou. Ohnutá kefka zachytí a obalí každú riasu a dodá jej objem bez hrudiek.***

 

Linky – jeden z mojich favoritov, keďže vďaka novej technológii držia na očiach ešte lepšie a ľahko sa aplikujú. Farba má po chvíli schopnosť sa uzamknúť, a tak môže fungovať po celý deň s istotou, že sa linka nerozmaže,“ vysvetľuje Pavel Bauer, oficiálny vizážista spoločnosti AVON.

 

Dlhotrvácna linka na oči Power Stay

 

Objem: 0,35 g

Bežná cena: 7,90 €

Linku na oči jednoducho zatočte pre viac farby – nepotrebujete strúhať. Ultra trvácna linka na oči odolá vode a potu neotláča sa a nerozmazáva, poskytuje dlhotrvácny efekt až 16 hodín.***

 

 

Tieto tiene v tyčinke sú veľmi rafinované. Môžeme ich používať ako linku a tiene v jednom. Pracuje sa s nimi sa rýchlo a presne. A opäť, tá prekvapujúca trvanlivosť a stabilita je priam ohromujúca. Tieto tiene korunuje strúhadlo, ktoré je súčasťou výrobku. Ideálne do kabelky každej ženy,“ dopĺňa Pavel Bauer, oficiálny vizážista spoločnosti AVON.

 

Dlhotrvácny očný tieň tyčinke Power Stay

Objem: 1,4 g

Bežná cena: 8,90 €

Ultra trvácny očný tieň poskytuje sýtu a rovnomernú farbu. Môžete ho používať ako linku alebo očný tieň. Aplikácia bez námahy pre dokonalý vzhľad. Má úžasnú trvácnosť – odolá teplu, vlhkosti, vode a potu až 16 hodín.**** Strúhadlo je súčasťou výrobku pre ľahké a presné linky a zvýraznenie.

 

 

 

*založené na výsledkoch spotrebiteľskej štúdie, ktorej sa zúčastnilo 14 žien.

**založené na výsledkoch fyzických testov.

***založené na výsledkoch spotrebiteľskej štúdie, ktorej sa zúčastnilo 113 žien.

****založené na výsledkoch spotrebiteľskej štúdie, ktorej sa zúčastnilo 119 žien.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode