Správne rutiny, súčasťou zdravého životného štýlu

26.01.2024 17:45

Správne rutiny sú súčasťou zdravého životného štýlu. Aj keď sa nám občas zdá, že zima je nekonečne dlhá a únavná, nemusí to tak byť. Premeňme dlhé studené večery na aktívne a užitočné. Je to ten najlepší čas, ako venovať svojmu organizmu dostatok pozornosti a sústrediť sa na relax tela po nekonečných chladných dňoch. Stačí si osvojiť správne rutiny a do jari budete plní energie so zdravým a pevným telom.

Tentokrát však zvoľme netradičný postup. Začnime relaxáciou. Naučme sa oddychovať a dopriať telu dostatočnú regeneráciu, bez ktorej to telo nezvláda. Organizmus sa musí denne vysporiadať s množstvom vírusov, baktérií a stresových faktorov, preto je dôležité si po náročnom dni oddýchnuť pri šálke čaju. Napríklad nového Microtea, ktorý vám ušetrí čas pri príprave a vy sa tak môžete dlhšie sústrediť na pokoj a kľud. Nezabudnite si dopriať pravidelný a dostatočne dlhý spánok, ktorý ovplyvňuje telo aj myseľ.

Po správnej relaxácii nastane čas na pohyb, ktorý pomáha uvoľniť z tela množstvo toxínov a negatívnej energie nahromadenej počas celého dňa. Či si vyberieme pilates, jógu alebo náročné fitko, všade nás sprevádza potenie. Práve potenie je pre organizmus veľmi dôležitým chemickým procesom, kedy sa vylučujú z organizmu nepotrebné látky ale zároveň aj minerály, ako je sodík, horčík alebo vápnik, ktoré sú pre nás veľmi dôležité. Preto nesmieme zabudnúť, že ich treba bezprostredne po športe doplniť v dostatočnom množstve. Ideálnou voľbou sú Microlyty od waterdrop®, teraz s úplne novou príchuťou BERRY, ktorá nielen doplní dôležitý pitný režim elektrolytmi, ale osvieži a nabudí nás vždy, keď to potrebujeme. Obsahuje 4 elektrolyty, vitamíny a je úplne bez cukru. Skvelým doplnkom ešte lepšej a ovocnejšej príchute BERRY je aj nová funkčná termoska alebo ultraľahká fľaša trendy neon farby, ktorá povzbudí k športu, aj keď to nechceme. Výrazná ružová fľaša bude ozdobou každej podložky alebo fitka. Práve dostatočný a kvalitný pitný režim je neodmysliteľnou súčasťou správnej rutiny, ktorú si osvojíme na ceste za lepším ja.

Viac informácií nájdete na www.waterdrop.sk alebo vo waterdrop® kiosku, v bratislavskom Auparku.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode