Správna desiata môže zachrániť vaše chudnutie. Zoberte si na výlet low carb pyré, low carb smoothie alebo proteínové keto tyčinky.

23.03.2022 23:31

 

 

 Postupne sa nám otepľuje a pomaly sa blíži čas výletov do prírody. Vybrať si správnu desiatu, keď ste po diéte alebo práve diétu držíte, môže byť problém. Správnym riešením rozhodne nie je jedno vynechať, pretože sa vyhladujete a potom zjete všetko, čo vám príde pod ruku. Máme pre vás pár tipov na chutné a rýchle dobroty, ktoré sú vhodné počas chudnutia aj na udržanie novej váhy.

 

Tip na správnu dobrotu po diéte

Vyskúšajte DailyMix jogurtové pyré v praktickom balení na cesty. Ktorá príchuť je vaša obľúbená? Máme pre vás banán, pomaranč alebo višňu.  Na výlet odporúčame aj skvelé DailyMix smoothie. Môžete si vybrať z 3 príchutí: ananás-kokos, jahoda-banán alebo malina-čučoriedka.

 

Tip na dobrú keto desiatu

Ideálnou desiatou na cesty, keď práve držíte keto diétu, je proteínová tyčinka. V batohu alebo vo vrecku nezaberie takmer žiadne miesto. Máme pre vás čokoládovú, vanilkovú alebo jahodovú.

 

Pain au chocolate..alebo pečivo s kúskami čokolády

 

Ak si chcete dopriať sladkú desiatu, ale nenarušiť pritom svoju diétu, toto je recept práve pre vás. Na chutnom malom pečive s kúskami čokolády si môžete pochutiť už od 1. fázy KetoMix diéty.

 

Čo budete potrebovať na 1 porciu:

  • 1 vyšľahaný bielok,
  • 1 odmerka zmesi na KetoMix žemle,
  • 10 ml mandľového nápoja bez sacharidov,
  • ½ lyžičky prášku do pečiva,
  • 1 g KetoMix vanilkovej príchuti,
  • 2 štvorčeky čokolády bez cukru.

Postup

Najskôr si pripravte cesto. Z bielkov si odložte 1 lyžicu na neskôr a zo zvyšku vyšľahajte tuhý sneh. V miske zmiešajte zmes na žemličky, prášok do pečiva, vanilkovú príchuť a mandľový nápoj. Postupne do tejto zmesi zapracujte sneh z bielkov. Cesto dajte na chvíľku odpočívať do chladničky. Cesto rozdeľte na 2 kusy. Každý vyvaľkajte na placku, na ktorej kraj dajte štvorček čokolády bez cukru. Placku zrolujte okolo čokolády a vytvorte mini závin. Položte na plech s papierom na pečenie. Obidva kúsky potrite odloženou lyžicou s bielkom. Vložte do rúry vyhriatej na 180°C. Pečte asi 20 minút.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode