Spoznajte a vychutnajte si nádhernú atmosféru Brazílie práve tu a teraz

11.04.2019 23:24

Novinka Fa Brazilian Vibes

Všetci túžime po zážitkoch, objavovaní nových dobrodružstiev a tiež sa chceme cítiť dobre. Zatvorte oči a predstavte si, že stojíte pri brehu oceánu a všetkými zmyslami si užívate exotické vône a pocit slobody. Novinka Fa Brazilian Vibes vás odveje na miesto plné nekončiacej zábavy, chytľavých rytmov a s horúcimi slnečnými dňami aj v období zimy. Vydajte sa do Brazílie a ponorte sa každý deň do výrazných farieb a exotických vôní. Rozmaznávajte svoje telo i zmysly s produktmi obsahujúcimi 100 % prírodné extrakty, ktoré sú šetrné k vášmu zdraviu a prírode.

Edícia Fa Brazilian Vibes vám pomôže objaviť rajskú atmosféru Brazílie s tajomnými a sviežimi vôňami prostredníctvom sprchovacích gélov a deodorantov pre mužov a ženy. Produkty sú rozdelené podľa vône do dvoch radov – Amazonia Spirit a Ipanema Nights.

Ipanema Nights

Odkrýva exotickú a stimulujúcu atmosféru Brazílie so zvodnými a energickými vôňami. Nechajte sa unášať svojimi zmyslami a užívajte si každé sprchovanie!

Rad Ipanema Nights pre ženy obsahuje sprchovací gél, dezodorant a roll-on so zmyselnou vôňou nočného jazmínu, pačuli, vanilky a marakuje. Sprchovací gél obsahuje prírodné výťažky zo sladkej marakuje, ktorá je považovaná v Amazonii za ovocie povzbudzujúce vášeň.

  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchovací gél, 2,29 EUR/250 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights deosprej, 2,65 EUR/150 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights roll-on, 2,65 EUR/50 ml  

Rad Ipanema Night pre mužov obsahuje sprchovací gél, dezodorant a roll-on so sladkastou, ľahkou a sviežou vôňou guarany a citrusov, ozvláštnené dotykom jalovca.

  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchovací gél 2,29 EUR/250 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights deosprej, 2,65 EUR/150 ml
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights roll-on, 2,65 EUR/50 ml

Amazonia Spirit

Objavte čarovnú atmosféru Brazílie s tajomnými, sviežimi vôňami Amazonia Spirit. Zahaľte vaše zmysly a vstúpte do divočiny.

Rad Amazonia Spirit pre ženy obsahuje sprchovací gél, dezodorant a roll-on s osviežujúcou vôňou zelenej tuberózy, kaktusovej vody a zelených kokosov. Dôležitou ingredienciou je maslo s lahodnou orechovou vôňou z plodov palmy murumuru, ktoré rastú v Brazílii v okolí amazonského dažďového pralesa.   

  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchovací gél, 2,29 EUR/250 ml
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej, 2,65 EUR/150 ml
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit roll-on, 2,65 EUR/50 ml

Rad Amazonia Spirit pre mužov obsahuje sprchovací gél a deodorant s okúzľujúcou vôňou fazúľ tonka, ktoré sú ovocím zo stromu Dipteryx Odorata pôvodne pochádzajúcim z Brazílie. Jeho vôňa pripomína zmes vanilky, mandlí a škorice. Zo zloženia postupne ucítite tiež citrusy, vôňu mora a cédrového dreva.

  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchovací gél 2,29 EUR/250 m
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej, 2,65 EUR/150 ml

Ponorte sa každý deň do výrazných farieb a exotických vôní vďaka novinkám Fa Brazilian Vibes, ktoré ako prvý rad značky Fa ponúkajú 100 % prírodné extrakty a certifikát vegánskej kozmetiky. Ten okrem iného ručí za to, že produkty neobsahujú žiadne ingrediencie živočíšneho pôvodu a samozrejme žiadne prítomné zložky ani hotové produkty neboli testované na zvieratách. Produkty takým spôsobom prispievajú nielen k vášmu zdraviu, ale aj k udržateľnosti prírody. Nájdete ich v moderných dizajnových obaloch, ktoré sú inšpirované obľúbenými cestovateľskými destináciami.

Produkty radu Fa Brazilian Vibes sú v maloobchodnej sieti k dispozícii od januára 2019.

Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej pre mužo

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode