Spoločnosť Philip Morris International predstavila novú generáciu IQOS, popredného svetového výrobku na zahrievanie tabaku

14.11.2018 08:40

Spoločnosť Philip Morris International („PMI“), svetový líder inovácií a vedy v oblasti bezdymových tabakových výrobkov, dnes predstavila novú generáciu zariadení IQOS. Nový IQOS 3 a IQOS 3 MULTI zohľadňuje názory a skúsenosti spotrebiteľov s výrobkom a prináša lepšiu konštrukciu, dizajn a jednoduchšie používanie, pri zachovaní charakteristickej chute, zmyslových vnemov a rituálu. To všetko je navyše podložené jasnými vedeckými dôkazmi. Nové verzie produktu majú za cieľ pomôcť ďalším z radu dospelých fajčiarov, aby si zvolili menej škodlivú alternatívu pre zdravie a v konečnom dôsledku aj pre spoločnosť.

Ikonická značka ponúka vo svojej kategórii to najlepšie z chute a pôžitku z tabaku a doteraz pomohla takmer šiestim miliónom dospelých fajčiarov na celom svete prestať fajčiť cigarety. Viac ako polovica z nich pochádza z Japonska. Na Slovensku si IQOS v prvom roku získal už viac ako 70 tisíc dospelých fajčiarov z celkového odhadovaného počtu 1,2 milióna. 

„Naším snom bolo vytvoriť lepšiu alternatívu pre dospelých fajčiarov, čo sa vďaka IQOS podarilo. Je to revolúcia pre 1,1 miliardy fajčiarov na celom svete,“ hovorí André Calantzopoulos, generálny riaditeľ PMI. „IQOS 3 a IQOS 3 MULTI prinášajú dôležité vylepšenia a inovácie a sú ďalším krokom k tomu, aby sme presvedčili všetkých dospelých mužov a ženy, ktorí by inak pokračovali vo fajčení cigariet, aby prešli na bezdymové alternatívy. Používatelia IQOS vedia, že tento výrobok mení veľa vecí v ich životoch. Ďakujeme im, že sú lídrami tejto pozitívnej zmeny.“

Za každým vývojom v PMI stojí veda. Vedecký hodnotiaci program je založený na postupoch z farmaceutického priemyslu a riadi sa pravidlami amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (U. S. FDA). IQOS vytvára v priemere o 90-95% menej škodlivín v porovnaní s cigaretovým dymom z referenčnej cigarety vytvorenej na výskumné účely. Súhrn všetkých predklinických a klinických vedeckých dôkazov spoločnosti PMI ukazuje, že úplný prechod na IQOS predstavuje menšie riziko pre zdravie, ako pokračovanie vo fajčení. Dôkazy tiež potvrdzujú, že IQOS neovplyvňuje negatívne kvalitu ovzdušia v interiéri. V priemere 70 až 80 % užívateľov IQOS prestalo fajčiť cigarety, čo z výrobku IQOS robí najefektívnejšiu bezdymovú alternatívu.
IQOS však nie je úplne bez rizika, keďže tabakové náplne, ktoré sa s IQOS používajú obsahujú nikotín, ktorý je návykovou látkou. Stále preto platí, že najlepšie je prestať užívať tabakové výrobky alebo nikdy nezačať. V porovnaní s fajčením cigariet však pre dospelých mužov a ženy, ktorí by inak pokračovali vo fajčení, predstavuje IQOS nižšie riziko.
 

Na Slovensku bude nové zariadenia dostupné od 3. decembra 2018. IQOS 3 za odporúčanú maloobchodnú cenu 109,- EUR a IQOS 3 MULTI za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,- EUR. Odporúčaná maloobchodná cena tabakových náplní HEETS je 3,50 EUR za jedno dvadsať kusové balenie a 35.00 EUR za kartón s desiatimi baleniami po 20 kusov. Náplne HEETS sú k dispozícii  v štyroch chuťových variantoch.  
Ak chcete získať viac informácií o názoroch spoločnosti Philip Morris International, navštívte:

www.pmi.com/

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode