Spoločnosť Nissan predstavila model LEAF v štýlovej verzii Black Edition

10.11.2016 09:40

Spoločnosť Nissan dnes predstavila vozidlo LEAF v špeciálnej verzii Black Edition. Model nastavuje latku elegantného a luxusného dizajnu v sektore sériovo vyrábaných elektromobilov.

 

  • Nové vozidlo Nissan LEAF Black Edition je limitovanou sériou elektromobilu, ktorá vstúpi na trh v marci 2017.
  • Prichádza s jedinečnými dizajnovými prvkami, okrem iného so 16-palcovými diskami kolies z  ľahkých zliatin, čiernymi      krytmi spätných zrkadiel a čiernym zadným strešným spojlerom.
  • Vychádza z úrovne výbavy Acenta a je vybavená najnovšími technológiami – panoramatickým kamerovým parkovacím systémom, telematikou NissanConnect EV a vyspelými bezpečnostnými systémami.
  • Prvých 1 000 zákazníkov, ktorí si vozidlo Nissan LEAF Black Edition kúpia, dostane zadarmo Wi-Fi hotspot do vozidla.
  • Model LEAF vo vyhotovení Black Edition potvrdzuje záväzok spoločnosti Nissan v oblasti Inteligentnej mobility. Spája špičkové technológie elektromobilu s elegantným a inovatívnym dizajnom.


Verzia Black Edition vychádza zo súčasnej úrovne výbavy Acenta a navyše ponúka inovatívny dizajn a celý rad zdokonalení dynamického stylingu. Štýlový exteriér zahŕňa 16-palcové čierne disky kolies z ľahkých zliatin, svetlomety LED, osvetlené prahové lišty, dymové sklo, čierne kryty bočných zrkadiel a čierny zadný strešný spojler. Luxusný nádych dodávajú interiéru rohože s modrým prešívaním.

Vyhotovenie Black Edition má tiež v štandardnej výbave najmodernejšiu verziu telematického systému NissanConnect EV a inovatívnu technológiu panoramatického kamerového parkovacieho systému.

Riaditeľ divízie elektromobilov v spoločnosti Nissan Gareth Dunsmore k tomu uviedol: „Model Nissan LEAF vo verzii Black Edition prináša na trh cenovo dostupný sériovo vyrábaný 100-percentný elektromobil v štýlovom a luxusnom vyhotovení. Našim zákazníkom vždy ponúkame vzrušujúce inovácie a toto vozilo nie je výnimkou. Vďaka špičkovej technológii panoramatického kamerového parkovacieho systému sa vodiči za volantom môžu cítiť istejšie – čo je podstatou Inteligentnej mobility Nissan.“

Model vyrábaný v limitovanej sérii sa v Európe bude predávať iba od marca do augusta 2017. Prvých 1 000 zákazníkov dostane bezplatný Wi-Fi hotspot, ktorý obslúži až osem zariadení.

Model Nissan LEAF, ktorý bol uvedený na trh v roku 2010, je prvým sériovo vyrábaným elektromobilom. Jeho najnovšia verzia s 30 kWh batériou ponúka dojazd až 250 km*, a prináša tak vodičom nové možnosti. Spoločnosť Nissan sa dlhodobo usiluje o inteligentnejšiu a udržateľnejšiu budúcnosť. Jej zákazníci po celom svete už najazdili vyše štyri miliardy kilometrov na elektrický pohon.

Nissan LEAF bol na trh uvedený v roku 2010. Odvtedy sa ho po celom svete predalo takmer 240 000 vozidiel, z ktorých viac ako 64 000 jazdí po európskych cestách. Stal sa tak najpredávanejším elektromobilom na svete.


Ďalšie informácie o elektromobiloch spoločnosti Nissan a o jej záväzku Inteligentnej mobility nájdete na webových stránkach www.nissan.eu/experience-nissan.html

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode