Spoločnosť Hyundai Motor zverejnila prvé obrázky modelu i30 novej generácie

10.08.2016 11:37

Spoločnosť Hyundai Motor dnes zverejnila prvé obrázky modelu i30 novej generácie, ktorý bude mať svetovú premiéru 7. septembra pred výstavným debutom na parížskom autosalóne koncom budúceho mesiaca.

Peter Schreyer, prezident a šéfdizajnér Hyundai Motor Group, povedal: „Je to automobil pre každého – pri dizajne modelu Hyundai i30 novej generácie sme sa nesústredili iba na jedného zákazníka ale na širokú skupinu rozličných ľudí. Jeho dizajn predstavuje evolúciu výrazových prvkov dizajnu spoločnosti Hyundai Motor s prirodzene plynúcimi líniami, vycibrenými povrchmi a modelovaným tvarom karosérie, ktoré spolu vytvárajú nadčasový vzhľad. S modelom i30 novej generácie zavádzame ďalší vývojový stupeň  charakteristickej masky chladiča Hyundai – kaskádovitú masku.

Peter Schreyer, prezident a šéfdizajnér Hyundai Motor Group, povedal: „Je to automobil pre každého – pri dizajne modelu Hyundai i30 novej generácie sme sa nesústredili iba na jedného zákazníka ale na širokú skupinu rozličných ľudí. Jeho dizajn predstavuje evolúciu výrazových prvkov dizajnu spoločnosti Hyundai Motor s prirodzene plynúcimi líniami, vycibrenými povrchmi a modelovaným tvarom karosérie, ktoré spolu vytvárajú nadčasový vzhľad. S modelom i30 novej generácie zavádzame ďalší vývojový stupeň  charakteristickej masky chladiča Hyundai – kaskádovitú masku.“
Pretože záujem ľudí sa čoraz viac posúva smerom k technologickým riešeniam, individualite a flexibilite, aj značka Hyundai sa posúva ďalej, redefinuje svoju ponuku a robí ďalší krok v ústrety svojim zákazníkom. Hyundai i30 novej generácie poskytuje najvyššiu celkovú hodnotu, portfólio účinných a dynamických pohonných jednotiek, najmodernejšie bezpečnostné systémy a najvyspelejšie prvky konektivity, aby splnil požiadavky európskych a globálnych zákazníkov.
 
 

Hyundai i30 novej generácie bude odhalený v Európe v stredu 7. septembra 2016 na www.Hyundai.news

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode