Spoločnosť DEICHMANN začne sezónu jar/leto 2019 uvedením influencerskej kolekcie

04.04.2019 11:49

Päť známych módnych influenceriek z piatich európskych krajín sa podieľalo na tvorbe novej kolekcie na jar/leto 2019. V rámci medzinárodnej kampane #spreadthelook budú prezentovať vybrané trendy, ktoré budú dostupné od marca 2019 exkluzívne vo vybraných kamenných predajniach DEICHMANN a v internetovom obchode na www.deichmann.com.

Hviezdami kampane #spreadthelook budú okrem Meliny Martinovej z Nemecka aj Leomie Anderson z Veľkej Británie, Rakúšanka Kim Lianne Grömminger, Marta Lozano zo Španielska alebo Noor de Groot z Holandska. Influencerská kolekcia bude uvedená a predstavená v rámci veľtrhu krásy „Glow“ 30. a 31. 3. 2019 v Stuttgarte.

Kampaň #spreadthelook zahŕňa päť módnych štýlov, ktoré predstavujú to najlepšie z kolekcie jar/leto 2019. Univerzálnymi spoločníkmi sú chunky tenisky v športovom retro vzhľade a hravé tenisky s potlačou (tzv. statement sneakers), zdobené motívmi srdiečok, kotvy alebo kvetov.

O šik vzhľad sa postarajú módne remienkové sandále so zvieracími vzormi
a metalickými detailmi, rovnako ako letné
lodičky s leopardím vzorom alebo vo vzhľade hadej kože. Skvelým doplnkom akéhokoľvek letného outfitu sú šľapky s nápadnou platformou a nitmi.

Kampaň #spreadthelook sa s influencerkami realizovala v Kapskom Meste a od 1. apríla 2019 pobeží po celej Európe na najrôznejších kanáloch, ako je tlač, televízia alebo sociálne médiá.

Kolekciu bude možné od marca 2019 kúpiť vo vybraných kamenných predajniach DEICHMANN a v internetovom obchode na www.deichmann.com. Ceny modelov sa pohybujú od 19,90 € do 34,90 €.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode