Spoločnosť Business Lease pripravila noc plnú emócií v pohybe

24.11.2015 08:55

Nová stratégia priniesla spoločnosti najlepšie hodnotenie spokojnosti klientov v jej 17-ročnej histórii na Slovensku. V rámci inovácií sa posilnila v elektromobilite a na E-MOTION NIGHT predstavila novinku vo svojom vozidlovom parku - Teslu model S, ktorá sa na Slovensku dá obstarať nateraz jedine cez Business Lease Slovakia.


Emotion – emócie. Ale aj Motion – pohyb. Tieto dve slovíčka spojila spoločnosť Business Lease Slovakia do E-MOTION NIGHT - noci plnej emócií z pohybu, energie, úžasných zážitkov, ako aj výnimočnosti, za ktorú aj ona sama vďačí svojim klientom a partnerom. „Chcem sa poďakovať našim klientom, že nám umožnili naplno ukázať našu starostlivosť, Better care, vďaka čomu sme za tri roky narástli o 50 percent a prekonali hranicu 4000 vozidiel vo vozidlovom parku,“ podotkol hneď v úvode Björn van den Berg, generálny riaditeľ Business Lease Slovakia. Spoločnosť vo svojej stratégii zašla oveľa ďalej ako len poskytovať služby operatívneho lízingu. Zmenila sa na komplexného poskytovateľa mobility a starostlivosti o klientov, vodičov, dodávateľov a zamestnancov s heslom Same Cars, Better Care. Autá sú všade rovnaké, no starostlivosť je tá, ktorá Business Lease odlišuje od konkurencie.  
„V roku 2016 pokračujeme v rozšírení našich služieb. Jednu novinku odhalíme už dnes, ďalšie inovácie sú na ceste, vrátane poskytovania súkromného lízingu pre zamestnancov našich klientov, ako aj úplne nové poskytnutie mobility v prípade, že vaše vlastné auto nie je k dispozícii,“ naznačil k novinkám Björn van den Berg. Ako dodala obchodná riaditeľka Lucia Čišková, skvelé výsledky v tohtoročnom prieskume spokojnosti klientov, kde spoločnosť dosiahla najlepšie hodnotenie v histórii skupiny Business Lease, sa budú snažiť v budúcom roku potvrdiť ešte lepšou starostlivosťou.
Spoločnosť je pritom tento rok nominovaná aj v ankete Naj Zamestnávateľ. „Za všetkými našimi úspechmi stoja zamestnanci. Bez nich by sme tu dnes nestáli a preto starostlivosť o nich je pre nás rovnako prioritou,“ skonštatovala Lucia Čišková.

O pohodu večera sa starali aj moderátor Peter Varinský, hudobná skupina That´s live a tanečná formácia Vertrigo. Jej ladnosť, hra so svetlami a akrobatické kúsky dokonca pomohli odhaliť Teslu Model S priamo v sále hotela Carlton. Do histórie sa tak zapísala ako prvé vozidlo, ktorému to hotel vôbec umožnil. „Tesla je úžasné auto, z 0 na 100 kilometrov zrýchli za 4,4 sekundy. Vedeli ste, že Business Lease je v súčasnosti jedinou spoločnosťou, ktorá môže dovážať Teslu do krajín, kde nemá žiadne zastúpenie? Dôvod je, že Tesla vie o našej schopnosti poskytovať klientom skutočný zážitok z vozidiel Tesla,“ dodal Björn van den Berg po jej odhalení.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode