Spoločník, ktorý vás nesklame

28.11.2011 11:31

Hovorkyňa televízie Markíza a zároveň vedúca PR oddelenia Oľga Dúbravská pre nás otestovala mestský model Škoda Fabia

Markíza
V TV Markíza je Oľga Dúbravská jedenásť rokov. Začínala ako redaktorka publicistických relácií a potom na niekoľko rokov zakotvila v spravodajstve. Od roku 2007 riadi PR oddelenie TV Markíza a zároveň pracuje ako hovorkyňa televízie. Dramaturgicky a redaktorsky sa venuje aj  relácii „Zo zákulisia“.

Práca a domácnosť

Aj keď nie som v práci, stále som on-line. Je to náročná práca, ale vďaka dobrému zorganizovaniu času a technickým výdobytkom sa dá skĺbiť aj s rodinou. Mám dvoch krásnych chlapcov, osemročného syna Samka a dvojročného Dominka, ktorí si vyžadujú neustálu starostlivosť a ja sa snažím všetok voľný čas venovať práve im.

Auto
Auto je neoddeliteľná súčasť môjho pracovného aj osobného života. Denne mám niekoľko stretnutí a musím byť mobilná. Bez auta by to určite nešlo aj kvôli deťom, denne ich rozvážam do školy a jasiel. Svoju existenciu si teda bez neho naozaj neviem predstaviť.

Moje prvé

Daewoo Matiz bolo moje prvé auto a veľmi sa mi páčilo. Bola som naňho pyšná, ale hneď prvý deň kúpy padlo naňho okno zo siedmeho poschodia vedľajšieho domu. Medzitým som sa išla ku kamarátke pochváliť a zavolať ju, aby sa prišla pozrieť na moje nové auto. Tá ma zhrozene upozornila na sklo, ktoré bolo na preliačenej streche a aj všade okolo auta. Našťastie bolo poistené....

Pirátka ciest
Vraj jazdím príliš rýchlo. Ale musím povedať, že len vtedy, keď som sama v aute a na diaľnici. Mám už dosť rokov a dve malé deti, aby som zbytočne riskovala...
 
Adrenalín pod vodou
Mám za sebou nejaké menšie nehody, ale na jednu vážnu, pri ktorej som bola ako spolujazdec nikdy nezabudnem. Zrútili sme sa s autom, ktoré šoféroval môj známy,  do vody. Mne sa nič nestalo, ale horšie to bolo s ním. Utrpel vážny úraz. O rok som si robila vodičák a mala som obavy, či po tomto zážitku budem schopná šoférovať, ale prekonala som to.

Mali ste možnosť si zajazdiť na benzínovej Škode Fabia 1,2 s automatom TSI. Ako sa vám páčila?
Výborné mestské autíčko do mesta. Dobre  sa na ňom jazdí a všade sa s ním zaparkuje. Flexibilné, živé a pre ženy ako stvorené. Akceleruje vtedy kedy má a to je pre mňa dôležité pri rozbehu. 7 – stupňová automatická prevodovka má pre mňa dôležitý význam hlavne v kolónach, keď nemusím neustále preraďovať. Takže ak auto tak jedine automat. Má to dobré zrýchlenie. Vo vnútri sa mi zdá pre ženu všetko prehľadné a najdôležitejšie sú odkladacie priestory či už  stojany na poháre, ktoré sa dajú využiť na odloženie mobilného telefónu. Autorádio dobre hralo a to je tiež pre mňa dôležitý prvok v aute, ktorý musím mať. Fabia je pre dnešné ženy výbornou voľbou dobrého spoločníka do mesta aj na dlhšie výlety, keď treba, tak vás nesklame.

Text: Alena Chorvátová
Foto: autorka
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode