MINI a Airbnb sa spojili a ponúkli zodpovedné cestovanie a výlety spojené s výnimočnými zážitkami v USA

14.09.2020 09:40

Vybrané ubytovania v mini domčekoch v blízkosti New Yorku a Los Angeles dopĺňa vozidlo MINI, s ktorým sa dá vyraziť a objavovať okolité cesty. Spojenie Airbnb a MINI ponúka cestovateľom možnosť opustiť mesto, cestovať zodpovedne a popri tom objavovať neznáme cesty.

MINI v USA a Airbnb sa spojili, aby cestovateľom a obyvateľom amerických veľkomiest priniesli na jeseň výnimočné víkendové zážitky s extra dávkou slobody v MINI vrátane objavovania vedľajších ciest.

Drobnosti spôsobujú v živote radosť, preto Airbnb a MINI USA ponúkajú svojím hosťom počas jesenných víkendov jedinečnú možnosť opustiť veľkomestá New York City a Los Angeles. Popri tom budú dodržiavať fyzický odstup medzi ľuďmi a objavovať vedľajšie cesty amerických štátov. Návštevníci si užijú jazdu aj destináciu, pretože každé miniatúrne ubytovacie zariadenie dokonale dopĺňa vozidlo MINI podobnej veľkosti a rozmeru zábavy.

Hostia si sadnú do vozidla MINI a spolu s jesenným lístím objavia miestne atrakcie v okolí ubytovania. MINI so svojimi rýchlymi reakciami a ovládateľnosťou podobnou motokáre poskytuje cestovateľom vynikajúci zážitok a spôsob, ako si za volantom užiť množstvo zábavy pri objavovaní vedľajších ciest popri výnimočnom mini ubytovaní od Airbnb.

Miniatúrne ubytovacie zariadenia sú pripravené podľa prísnych hygienických podmienok a nachádzajú sa v blízkostí veľkomiest New York a Los Angeles. V štáte New York ide o ubytovanie v Meste Marlboro približne 120 km od mesta New York, pričom návštevníci môžu v okolí obdivovať lesy a polia či jednu z posledných amerických riek s voľným tokom. Pre obyvateľov Los Angeles je podobné prekvapenie pripravené v Twentynine Palms vzdialenom 230 km v blízkosti Národného parku Mojave s príťažlivými kaňonmi a horami.

„Napriek tomu, že mnoho vecí sa v našich životoch zrazu zmenilo, tak výlet za volantom MINI po cestách plných zákrut na vedľajších cestách zostáva nemennou zábavou,” povedal Rah Mahtani, Communications Manager v spoločnosti MINI USA. Preto považujeme spojenie s Airbnb za vynikajúci spôsob, ako ľuďom spríjemniť oddych v týchto dvoch lokalitách a ich výlety obohatiť o nové zážitky.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode