Som BMW pozitívna...

07.01.2023 08:31

Mladá nádejná herečka Rebeka Gregáňová nam prezradila viac o vtipných situáciach za volantom ,o súkromí ale aj o zákulisia nakrúcania seriálu Nemocnica. Je fanúšičkou značky BMW a vyskúšala si BMW 320d Touring a jej dojmy si môžete pozrieť vo vidách.

Okrem hereckej práce, robíš manažérku zvukovemu štúdiu Contentstudio a podieľaš sa aj na výrobe reklamných spotov a hudobných videoklipov ako asistentka réžie. Divákom si sa predstavila ako sestrička Diana v seriáli Nemocnica. Ako sa ti hrá, aký ste tím a čo také si zažila počas natáčania?

 Som neskutočne vďačná za túto seriálovú príležitosť a je to pre mňa neuveriteľne obohacujúca skúsenosť, taktiež aj možnosť učiť sa od starších skúsenejších kolegov. Musím povedať, že sme veľmi dobrý kolektív. Mám mnoho vtipných zážitkov, ale jeden mi utkvel v pamäti a len tak ľahko na to nezabudnem. Točili sme obraz na malej sále po nehode autobusu, mamina začala predčasne rodiť, vtipná bola už len situácia a zoskupenie v ktorom sme sa nachádzali, doktor co nevedel ako sa rodí, sanitár čo utešoval mamičku a ja…nakoniec nás prišla zachrániť vrchná sestra. Mali sme tam bábätko - chlapčeka, ktorého na záver sme položili hracej mamičke na hrudník a dieťatko začalo cikať a vytvorilo krásnu “fontánku” na rameno našej herečky. Všetci sme na seba pozreli a snažili sa zachovať chladné tváre, ale nedalo sa to vydržať a začali sme sa smiať. 

Aký priebeh si mala na skúškach z autoškoly? 

Celé to učenia sa šoférovať bolo zábavné až dovtedy, keď mi dali dátum skúšky v autoškole a zároveň aj skúšky z tanca na škole. Celé to bolo naozaj o chlp a v autoškole boli tak ústretoví, že mi to aspoň trošku uľahčili. Testy sme napísali a skúšky boli náročnejšie skôr vonku, keďže bol zamrznutý povrch vozovky a šmýkalo sa. Mali sme zamrznuty aj zámok od búdy, kde boli zachované parkovacie kužele, okrem toho nám v cvičisku stál odparkovany pokazený autobus, celé to našťastie dopadlo dobre a vodičák som spravila. Skúšky v škole som však mala o 9:40 hod. Meškala som 10 minút, ale do triedy má žiaľ už nezobrali a zopakovala som si ich poobede, ale sama bez mojich spolužiakov, čo mi bolo veľmi ľúto…

 Mali ste v rodine BMW, na ktorom si si mohla zajazdiť?

Môj nevlastný otec kúpil benzínový dvojlitrový trojkový bavorák v striebornej farbe a ja som sa veľmi tešila, keď mi ho požičal a obdivovala som, ako sedí na ceste a má úžasnú dynamiku motora. Moje jazdné skúsenosti sa viažu práve s trojkovým bavorákom a som rada, že som si vyskúšala aj kombi. Možno budem uvažovať v budúcnosti o kúpe podobného modelu auta.

 Nedávno si mala šmyk na Kolibe, ale boli aj iné dopravné kolízie?

Ten šmyk som zvládla a mne ani autu sa nič nestalo, iba mi tancoval zadok na aute typické pre zadný náhon. Prežila som si zatiaľ našťastie iba dve dopravné nehody ako spolujazdec, ale ani pri jednej sa našťastie nikomu nič nestalo.

 

To bola jediná pokuta v tvojom šoférskom živote?

Prvýkrát som šoférovala hybridné auto po autoškole. Samozrejme som si nepýtala povolenie od mojej mamy, ktorej to auto patrilo. Išla som sa povoziť aj za kamarátkou do miestneho podniku, žiaľ nikdy predtým som nešoferovala auto s automatickou prevodovkou a tak som nedokázala odhadnúť, ako sa to auto bude správať. Pri parkovaní som to trošku neodhadla a jemne som narazila do ríny. Vtipné bolo, že Rína sa ohla, ale autu sa nič nestalo. Mame som sa samozrejme priznala…

 Platila si pokutu za parkovanie alebo za čo ťa najčastejšie zastavovali?

 V rámci bežnej kontroly mi vždy dávali fúkať vážne neviem prečo. Mám príhodu, na ktorú spomínam a vždy sa na nej zasmejem. Išla som ráno od priateľa domov a do rýchlostnej cesty mi zrazu skočil človek a začal mávať rukami, pomaly som sa k nemu približovala a potom som zistila že je to policajt, tak som zastavila. Prišiel k okienku a pýtal sa ma, či viem že som ho skoro zrazila. V mojom strese som mu odpovedala najväčšiu blbosť, aká má len mohla napadnúť, odpovedala som, ale veď je tu 90-tka, policajt pozrel na mňa na ŠPZ a povedal mi nech radšej odídem…

Text, foto a video: Alena Chorvátová

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode