So spoločnosťou Continental AG na finále 2014 FIFA World Cup Brasil all inclusive

13.04.2014 20:14

  • Spoločnosť Continetal, výrobca prémiových osobných pneumatík, prináša v rámci novej online súťaže dva exkluzívne balíčky obsahujúce spiatočnú letenku  do Brazílie, ubytovanie v štvorhviezdičkovom hoteli, sprievodný program a vstupenku na finálový zápas 2014 FIFA World Cup BrasilTM.
  • Na zapojenie sa do súťaže postačí registrácia na webových stránkach www.contifutbal.sk v období od 24. 3. do 16. 4. 2014 a správne zodpovedanie kvízovej otázky.
  • Continental dlhodobo podporuje futbalové majstrovstvá sveta a ako jediný výrobca pneumatík získal možnosť stať sa oficiálnym sponzorom 2014 FIFA World Cup BrasilTM. Na dvoch výhercov čakajú dnes už ťažko zohnateľné lístky na finále Majstrovstiev sveta vo futbale 2014, ktoré sa koná 13. 7. 2014 v Riu de Janeiro.

 

Spoločnosť Continental, výrobca prémiových osobných pneumatík, prináša v rámci novej online súťaže dva exkluzívne balíčky obsahujúce spiatočnú letenku do Brazílie, ubytovanie v štvorhviezdičkovom hoteli, sprievodný program a vstupenku na finálový zápas  2014 FIFA World Cup Brasil. Na zapojenie sa do súťaže postačí zaregistrovať sa na webovej stránke www.contifutbal.sk, správne odpovedať na kvízovú otázku a sledovať internetový portál www.continental.sk.

Každý, kto v termíne od 24. marca do 16. apríla 2014 navštívi web www.contifutbal.sk, zaregistruje sa a správne odpovie na uvedenú otázku, bude zaradený do súťaže a môže vyhrať jeden z dvoch all inclusive balíčkov na finálový zápas 2014 FIFA World Cup BrasilTM do Ria de Janeiro. Posledným krokom k víťazstvu bude správna odpoveď na druhú kvízovú otázku, ktorú súťažiaci dostane e-mailom vo štvrtok 17. 4. 2014. V tejto fáze nepôjde iba o znalosti, ale aj o rýchlosť. Výhercovia budú oficiálne vyhlásení v popoludňajších hodinách živého vysielania celoplošného rádia 17. 4. 2014.

 

Continental dlhodobo podporuje futbalové majstrovstvá sveta a ako jediný výrobca pneumatík získal možnosť stať sa oficiálnym sponzorom 2014 FIFA World Cup BrasilTM. Na dvoch šťastných výhercov čakajú dnes už ťažko zohnateľné lístky na finále Majstrovstiev sveta vo futbale 2014 konajúce sa 13. júla 2014 v Riu de Janeiro, vrátane sprievodného programu a jedinečných zážitkov.

 

Spoločnosť Continental je profesionálom, ktorý prináša prémiové osobné pneumatiky a ešte niečo naviac. Letné aj zimné modely Continental sa pravidelne umiestňujú na popredných priečkach v domácich aj zahraničných testoch a excelujú na mokrom i suchom povrchu. Téma výberu pneumatík je s nadchádzajúcou sezónou naozaj aktuálna.

 

Produkty určené pre dané ročné obdobie významne prispievajú k lepšej ovládateľnosti vozidla a k celkovej bezpečnosti na cestách. V neposlednom rade sú tu ekonomické benefity – použitie letných pneumatík pomáha znižovať spotrebu paliva. Ak si vodiči nie sú istí voľbou tých správnych pneumatík pre svoje vozidlo, môžu navštíviť webovú stránku www.continental.sk, kde nájdu detailné informácie o jednotlivých modeloch i celý rad užitočných tipov a odporúčaní.

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode