Snickers Hazelnut - nevyhnutná výbava nielen na hory

14.01.2016 17:28

Značka čokoládových tyčiniek Snickers z portfólia spoločnosti Wrigley pripravila prekvapenie pre všetkých priaznivcov zimnej sezóny a chrumkavých lieskových orieškov. Opäť totiž ponúkne limitovanú edíciu Snickers Hazelnut. Nevyrážajte na hory hladní. Užite si chvíle na svahu naplno s populárnou kombináciou arašidov, karamelu a nugátu doplnenú o poriadnu porciu obľúbených lieskových orieškov, kompletne zaliatu v čokoládovej vrstve.

Tradičné ingrediencie klasickej tyčinky Snickers sú vďaka limitovanej edícii Snickers Hazelnut doplnené dávkou chrumkavých lieskových orechov. „Všetci, ktorí si Snickers Hazelnut obľúbili, sa môžu tešiť z jej návratu na slovenský trh,

a tí, ktorí si ju zatiaľ zamilovať nestihli, majú práve teraz jedinečnú príležitosť, napríklad práve počas výletov na hory," dopĺňa Radovan Veselý, brand manažér značky Snickers.

 

Nedokážete si užívať zimné radovánky, keď ste hladní?

Čistý horský vzduch, biely sneh a skvelá zjazdovka predstavujú dokonalú idylku pre nadšených lyžiarov a snowboardistov. Keď ste však na lyžiach hladní, ste otrávení a nenadchne vás ani čerstvý "prašan". Perfektným riešením je mať Snickers Hazelnut vždy pri sebe. Vráti vám chuť zdolávať zjazdovky. Zásobte sa, nech si môžete užívať svahy a byť vo svojej koži. Snickers Hazelnut si ale vychutnáte kdekoľvek, jej skvelá chuť vás totiž nikdy nesklame.

 

Limitovanú edíciu čokoládových tyčiniek Snickers Hazelnut v obchodoch ani na snehu vďaka výraznému zelenému obalu určite neprehliadnete. V predaji je v bežnej obchodnej sieti od polovice januára za odporúčanú cenu 0,49 €. Viac informácií nájdete na www.snickers.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode