Smerujete na SUPERSTARS? Čakáme vas tento vikend!

05.06.2013 19:59

Nadchádzajúci víkend priláka Slovakia Ring milovníkov silných vyladených motorov a talianskeho motoristického temperamentu. Ponúkame niekoľko tipov ako si preteky SUPERSTARS vychutnať  dokonale.

Areál Slovakia Ringu je veľký a divákom ponúka bohaté možnosti aktivít, ktoré dopĺňajú dianie na okruhu. Ťahákom pre mnohých bude možnosť vyskúšať si šmyk na odtrhovej plošine alebo sa previesť  off-roadovou dráhou. 

SUPERSTARS to sú preteky v ktorých dominujú slávne mená nedávnych ročníkov seriálu F1. Stretnúť ich môžete aj osobne. Odfotiť sa s nimi môžete počas autogramiády v nedeľu. Navyše, ak si kúpite vstupenky do paddocku možno zazriete niektorých z jazdcov pri príprave na preteky.

V ktorejkoľvek krajine sa seriál SUPERSTARS odohráva, priťahuje veľký počet divákov a preto odporúčame návštevníkom vyraziť za programom s dostatočnou časovou rezervou. Pohodlne si tak nájdete vhodné miesto na sledovanie atraktívneho programu. Netreba zabudnúť, že Slovakia Ring je vonkajší areál, takže sa treba pripraviť na dlhší pobyt vonku. Nezabudnite si vopred pozrieť predpoveď počasia a tomu prispôsobiť oblečenie. Areál poskytne dobré zázemie, kde sa prípade potreby oddýchnuť, či už v reštaurácii alebo pri občerstvení v event zóne.

O rýchlu a jednoduchú dopravu sa postarajú vlaky RegioJet. Bratislavská hlavná stanica bude vypravovať vlaky každú hodinu a stanica v Komárne každú druhú. S lístkom RegioJet získajú diváci automaticky 10 %-nú zľavu na lístok. V nedeľu bude zo stanice Orechová Potôň pripravená bezplatná kyvadlová doprava smerujúca priamo do areálu Slovakia Ring. Preteky sa začínajú v sobotu o 9.30 a končia po 17.45. V nedeľu štartujú prvé autá o 9.15 a športová časť víkendu sa ukončí o 17.10.

V sobotu 8. júna od 18.00 hod. bude pretekárska trať patriť nie autám, ale korčuliarom. Vychutnajte si  5 922 metrov perfektného povrchu, o ktorom sníva každý korčuliar. Horizonty a zákruty precítite podobne ako pretekári. Vstup, samozrejme, len v prilbe.   

Nedeľný program doplnia atraktívne jazdy Race taxi. Záujemcovia sa v úlohe spolujazdca prevezú priamo na kruhu v rôznych športových špeciáloch. Lístky na Race taxi budú k dispozícii v hlavnej pokladni areálu. Jazdy sú naplánované na nedeľu 9. júna medzi 10.30 - 11.45 hod. a 12.40 - 14.00 hod.

Po dobrej skúsenosti z nedávneho podujatia FIA WTCC Slovakia Ring otvára stanové mestečko aj počas víkendu SUPERSTARS.

Viac informácií nájdete na www.slovakiaring.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode