Smart fortwo kabriolet BRABUS edition a športový balík BRABUS

09.03.2016 14:02

Smart kabriolet je ten najexkluzívnejší spôsob, ako jazdiť na fortwo. Exkluzívnosť možno teraz zvýšiť ešte viac: s novým limitovaným špeciálnym modelom smart fortwo kabriolet BRABUS edition, ktorý v Ženeve oslávil svoju svetovú premiéru. Medzi jeho osobitné znaky patria exkluzívny lak dielov karosérie, bezpečnostná bunka tridion a obloženie chladiča vo farbe svetlomodrá matná rovnako ako výkon motora 66 kW (90 k) a skladacia strecha tritop vo farbe titánová sivá. Vašu pozornosť v stánku smart zaujme aj nový športový balík BRABUS pre všetky modely s výkonom 52 a 66 kW novej generácie smart.

Novým kabrioletom smart fortwo príde na jar na štart osobitne kultový variant nového konštrukčného radu. Otvorené dvojmiestne vozidlo sa k obchodníkom dostane v marci 2016. K dispozícii bude najprv model s motorom 52 kW s dvojspojkovou prevodovkou twinamic. Variant s manuálnou prevodovkou bude nasledovať. Okrem troch línií passion, prime a proxy sú na výber početné bezpečnostné a komfortne prvky výbavy – medzi nimi integrácia smartfónu pomocou MirrorLink®.


Svetová premiéra v Ženeve: smart fortwo kabriolet BRABUS edition

Kultový charakter má každý smart fortwo kabriolet, no tento špeciálny model má potenciál stať sa zberateľským kúskom: limitovaná na 200 exemplárov, smart fortwo kabriolet BRABUS edition sa začne obchodníkom expedovať od mája. Medzi jeho osobitné črty patria exkluzívny lak dielov karosérie, bezpečnostná bunka tridion a obloženie chladiča vo farbe svetlomodrá matná rovnako ako skladacia strecha tritop vo farbe titánová sivá a plaketa BRABUS edition v trojuholníku vonkajšieho zrkadla.

Exkluzívnosť pokračuje aj v čierno-modrom interiéri: držiak prístrojov kombinuje povrchy zo syntetickej kože a látky so sieťovinovou štruktúrou. V modrej farbe sú ladené zvýrazňujúce ozdobné prvky ako ozdobné švy držiaka prístrojov a sedadlá so vzhľadom kože.

Smart fortwo kabriolet BRABUS edition vychádza z kabrioletu s výkonom 66 kW (90 k) so 6-stupňovou dvojspojkovou prevodovkou twinamic, línie výbavy passion a nového športového balíka BRABUS. Sériovo sú na palube aj vyhrievanie sedadla pre vodiča a spolujazdca, balík odkladacích priestorov, balík Cool & Media, balík snímačov a LED, ako aj balík komfortnej výbavy a väčšej 35-litrovej nádrže. Smart fortwo kabriolet BRABUS edition možno objednávať od marca a k obchodníkom sa dostane v máji.


Športový vzhľad vonku aj vnútri: športový balík BRABUS

Kto kladie osobitný dôraz na pôžitok z jazdy a dynamický vzhľad, môže svoj smart od jari prispôsobiť ešte viac individuálnym záľubám vďaka športovému balíku BRABUS. Vonkajšími poznávacími znakmi sú predný a spojler zadného nárazníka BRABUS vo farbe dielov karosérie a zadná vložka difúzora vo farbe sivá matná. Súčasťou športového balíka BRABUS sú ďalej športový podvozok BRABUS so znížením o 10 mm a disky z ľahkej zliatiny BRABUS Monoblock IX, sivý matný lak. V prípade smart fortwo a fortwo kabriolet majú (údaje zakaždým vpredu/vzadu) priemer 16 prípadne 17 palcov a pneumatiky s rozmermi 185/50 R16 prípadne 205/40 R17. Smart forfour so športovým balíkom BRABUS jazdí vpredu na 17-palcových diskoch s pneumatikami s rozmermi 185/45 R17.

Hodnota pridaná v interiéri zahŕňa multifunkčný športový volant s 3-ramenným dizajnom v koži s ozdobnými švami špecifickými pre BRABUS a sponu volantu v antracitovej farbe. V kombinácii s prevodovkou twinamic sú k dispozícii radiace páčky. Medzi ďalšie hodnotné detaily patria rukoväť radiacej páky BRABUS v koži, držadlo ručnej brzdy BRABUS v koži, ako aj športové pedále z brúsenej ušľachtilej ocele s gumovými nopkami.

Športový balík BRABUS možno objednávať od marca pre všetky verzie smart fortwo, smart forfour a smart fortwo kabriolet s motorom 52 kW (71 k) a 66 kW (90 k). Prvé modely budú expedované k obchodníkom v apríli.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode