Slovak Lines spúšťa letnú linku do Chorvátska

07.07.2021 22:32

Chorvátsko je letnou top destináciou pre mnohých Slovákov. So Slovak Lines teraz môžete cestovať k Jadranskému moru každý víkend už od 19,90€ v komfortných autobusoch Setra. Vďaka trom zastávkam v Rijeke, Rovinji a Pule môžete mať celú chorvátsku Istriu na dosah.

K letu patrí more a to minuloročné mnohí zodpovedne oželeli. Situácia počas tohto leta je však podobne neistá, a preto je plánovanie najmä leteckých dovoleniek rizikom, ktoré mnohí cestujúci nie sú ochotní podstúpiť. Aj preto sa slovenský autobusový dopravca Slovak Lines rozhodol prevádzkovať letnú sezónnu linku do Chorvátska, s ktorou viete ísť k moru cenovo výhodne na predĺžený víkend, aj viackrát počas leta. Druhou možnosťou vďaka tomuto spojeniu je stráviť pri Jadranskom mori viac ako týždeň za bezkonkurenčnú cenu od 19,90 € (podľa naplnenosti autobusov).

Piatkový home office na pláži?

Luxusné autobusy Setra vybavené bezplatným internetovým pripojením a možnosťou občerstvenia vyrážajú z autobusovej stanice v Bratislave vo štvrtok večer o 22:00 a už o 06:00 ste v prístavnom meste Rijeka, 07:30 v historickom klenote Istrie v meste Rovinj a 08:25 najväčšom meste na Istrii v Pule. Odchod z Istrie je naplánovaný na sobotu večer o 19:35 z Puly, 20:30 Rovinju a 22:00 Rijeky s príchodom o 06:00 do Bratislavy.

Paddleboard či výbava na potápanie? Oboje!

V cene lístka máte dva kusy veľkej batožiny do podpalubia a jednu príručnú batožinu, ktorú si môžete vziať so sebou na palubu. V prípade potreby si však môžete dokúpiť aj tretí kus veľkej alebo nadrozmernú batožinu za 10 €.

Do Chorvátska bez obmedzení

Aktuálna epidemiologická situácia u nás je priaznivá, aj preto je Slovensko v Chorvátsku zaradené medzi zelené krajiny bez akéhokoľvek obmedzenia vstupu. Odporúčame však pred cestou do Chorvátska vyplniť online formulár, ktorý je určený na urýchlenie vybavenia turistov/priechodu cez hranice. V Chorvátsku je aktuálne povinné nosenie ochranných masiek/rúšok vo všetkých uzavretých priestoroch (vrátane MHD) a otvorených priestoroch, kde nie je možné dodržať bezpečnú vzdialenosť 1,5 metra.

Pri návrate na Slovensko rozhoduje, či ste alebo nie ste zaočkovaný. Aktuálne detaily príchodu zo zahraničia nájdete na www.korona.gov.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode