Sledujte svetovú premiéru naživo: veľký debut pre novú Triedu A

29.01.2018 12:41

Už o pár dní je to tu: nový Mercedes-Benz Triedy A oslávi 2. februára 2018 svoju svetovú premiéru v Amsterdame. Kdekoľvek na svete sa nachádzate, môžete byť pritom naživo vďaka Mercedes me media. Tlačové materiály, fotografie a videá týkajúce sa novej triedy A budú k dispozícii prostredníctvom neustále aktualizovaného Media Hubu.

Tento rok nová Trieda A, ako predzvesť novej generácie kompaktných automobilov, nahradí úspešného predchodcu, ktorý rozhodne prispel k mladšiemu imiďžu značky Mercedes-Benz. Nová Trieda A si zachová svoj mladistvý a dynamický charakter, a zároveň bude viac dospelou a komfortnou než kedykoľvek predtým. Úplne redefinuje moderný luxus a revolucionizuje dizajn interiéru.

Jednou z mnohých technologických vychytávok je MBUX – Mercedes-Benz User Experience. Jedinečnou vlastnosťou tohto multimediálneho systému je jeho schopnosť učiť sa vďaka umelej inteligencii. Jeho ďalšie silné stránky zahŕňajú širokouhlý multimediálny systém s vysokým rozlíšením s dotykovým ovládaním, navigačný displej s technológiou rozšírenej reality a inteligentné ovládanie hlasom s prirodzeným rozpoznávaním reči, ktoré sa aktivuje slovami „Hey Mercedes“.

Ktokoľvek z celého sveta, ktorý chce pozerať naživo celosvetovú premiéru, môže tak urobiť prostredníctvom Mercedes me media na https://media.mercedes-benz.com/A-Class2018. Navštívte portál v piatok 2. februára o 18:45, aby ste mohli sledovať „pre-show“, ktorá bude obsahovať stručný prehľad všetkých highlightov z popoludňajšieho programu. Živý prenos zo svetovej premiéry sa začne o 19:00.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode